Inspiration


KLICK KLICK

Klickade hem en Fleece Hoodie precis! Så himla mysig och snygg



Vardagsrummet

Efter lite tjantande på att jag ska lägga upp bilder på lägenheten så börjar jag med vardagsrummet!

Allt är inte riktigt klart så ni vet, man får ju aldrig nog av detaljer och inredning! Eller hur?







Sådärja, Ett liten tjuvtitt :)


!

KvällsInspiration.

Hemma

Hemma efter en regning shopping runda med R, Skulle hjälpa honom att hitta skor o kläder och det slutade med att hana fick en helt ny stil haha! Låg ett efterlängtat paket i brevlådan nu från Nagelvaruhuset!

Beställde nya penslar så jag kan bygga mina naglar vilket jag inte haft på ett tag nu! Sen det lila glittret jag beställde blev jag super nöjd med! Super fin nyans! Perfekt nu till Hösten och vintern. Nu ska jag mysa med kissen innan det är dags för att kila till jobbet! Ha en mysig onsdagskväll fina ni!


Malmö

Nu springer jag iväg till bussen! Ska möta upp Paula & hennes killkompis för att gå på IKEA! Ooh hoppas verkligen jag lyckas hålla lite i pengarna ;) Fick ett litet psykbryt innan! hur störande är det med folk som Limmar på Worldfeud?? Fan ingen dejtingsajt! Ge er.


Lördag

Direkt efter jobbet imorse så mötte jag upp Robins mamma och vi åkte in till Malmö för att kolla på Hockey! Nu bliv det pizza, Mumms!



Just nu

SATANS SKIT rent ut sagt. Jag skulle ge mig på att göra egen falafelrulle men mina falafelbollar bara smälte bort i fritösen.. Tror att degen inte var tillräckligt fast! Så fick göra rullar med bara sallad och sås haha!



Dagens vill ha


Upptagen tjej

Förlåååt mig för dålig uppdatering under helgen! Har haft fullt upp med att leva. I Lördags var vi på en jätte trevlig förfest med massor av fina tjejer & killar! Kvällen avslutades på Sliver med ännu fler välkända och efterlängtade ansikten! Lyckad kväll

Igår lunchade jag med mormor och gick på A6 en stund, efter det körde hon hem mig och jag deckade i soffan någon timme innan det var dags för middag hos farmor & farfar! Mysmåndag helt enkelt.

Om några timmar rullar mitt tåg mot söder igen och jag ska hoppa på att jobba 22-08. Semestern är över ;)




Visst har mitt hår växt som bara den? Ska jag låta det växa mer eller klippa Page igen?

Dagens Klädsel





LookBook.nu


Hemma

Rullade in i jönköping med tåget vid tolv idag och gick och träffada fina Jenny för att äta en god libanesisk lunch! Mumms!

Nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska komma hem, Vi ska laga taco och bara ta det lugnt ikväll!
Så skönt att vara hemma :)



HockeyNight

Var på Hockey igår i MalmöArena! Lyckades komma med på den där ''KissCam'' haha. Lite komiskt!

Annars idag är det tvättdag för min del och ikväll är det jobb! Andra goda nyheter är att jag fått ledigt så jag kommer hem Fredag-Tisdag! Lycka



Gomorron

Godmorgon fina läsare, Befinner mig på jobb igen! Slutar 21 idag så har en lång dag framför mig! Men en skön sovmorgon fick jag, Bara kissen som är lite små jobbig på morgonen och vill ha uppmärksamhet från mamma ;)

Festen igår var hmm vart ska jag börja haha! Räcker med att lokalen var fylld med 45+are och de var helt galna! Hahaa slutade med att vi åkte hem vid tiotiden då alla hittat en partner att dansa tätt intill med o jaaa ni kan ju tänka er själva va.. Ska man bli sådär strax innan 50?


Inspiration


På jobbet

Stress!!! Slutar jobba nu och ska sticka iväg till Trelleborg för lite fest, Kommer Bli trevligt!




We found love

Jag är tillbaka efter ett litet uppehåll av personliga skäl! Allt förändrades över en dag och just nu står jag vid ett vägskäl i livet ! Just nu är det framtiden som får bestämma..

Åkte in till Malmö i förmiddags och mötte upp min fina vän Paula för lite shopping. Lite fick jag med mig hem som jag kanske visar upp vid ett senare tillfälle! Ska snart ställa mig och laga lite middag, jag hade tänkt fira att jag är ledig i två dagar haha! det får bli en god pepparbiff med tillbehör idag. Mummsens :) Hoppas allt är strålade med er?






At work

Tog på mig ett extra pass idag så slutar 18 ikväll, Tur jag har Chris Brown i lurarna som får min att stå ut tills ikväll och kanske till och får mig på lite partyhumör! Vi får se vad som väntar..



RSS 2.0