Lördagsgodis

Lördagen blev så himla lyckad, träffade en hel del trevliga och roliga människor! Kvällen avslutade vi med dans och barhäng på Etage.

Min söta vän Tegan.


Skål Johanna


Lekar & dans


Haha, Johanna och Paula


POOSE


SnyggJohanna med vän


PUSS




Partajj

Nu ska jag åka iväg på lite festligheter! Lyckades för första gången sätta på mig lösögonfransar på mig själv.. Hihi duktig jag äär! Kommer ha med mig kameran så ni får förhoppningsvis lite mer roliga bilder imorgon ;) PUSSSSS



Idol 2011

FAN VAD FETT DET VAAAR !! Robin och Amanda gjorde så hela Malmö arena började att koka. Min favorit var Robin, Han är ju bara så bra och ikväll var det ju helt jävla enanstående!! Träffade Lina & Tobbe över en öl i baren också och tjötade lite, alltid lika trevligt! Nu blir det sängen BUMS.. Puss



1 Månad

Ja, nu är det ju faktiskt bara en månad kvar tills tomten kommer hem till oss, Tänk så fort det går! Jag gjorde min första jul dekoration härom dagen! Hur enkelt somm helst och personligt blir det ju också.

ÄNTLIGEN lön imorgon, Ska nog köpa mig själv en tidig klapp kanske.. hum


Ear cuff

Ny ear cuff från Ur & Penn


VellingeBlomman

VellingeBlomman vi var på innan hade en massa fina Jul saker, Allt från blommor till prydnadstomtar! Vi köpte på oss lite smått och jag har nu stått och gjort två stycken olika arangemang! Bilder på det kommer upp imorgon. Nu har jag och R lagat taco och tyvärr så går det hockey på Tv ikväll så det får jag stå ut med :)




Måndag

STRESS !! Nu sticker jag och R iväg på lite Julmarknad! Det börjar ju faktiskt närma sig Julen nu..
Återkommer senare idag, Pussis

NYTT

Har missat visa min nya älsklingsring från Dyrberg/Kern, Har haft en likadan som jag fick på studenten av min Mormor men illa nog så tappade jag stenen i den så nu fick jag köpa en ny! Älskar den!



KVÄLLS INSPIRATION


Måndag

Sov till 12.30 idag vilket var riktigt skönt! Sen frukost och ett bad, precis så det ska vara när man är hemma hos mor & far! Nu ska jag till Farmor och Farfar en sväng innan det är dags för myskväll hos min fin fina vän Alex :)


Bild: Alexandra & jag i Lördags.

Fredag,Lördag






Utgång !!

Utgång men min bästa vän!! Ikväll slår vi klackarna i taket. Hoppas vi ses dimman






Vi kunde inte komma överens vilka bilder som skulle upp, så ni får stå ut med en hel rad med bilder! Haha

Work




Sista jobbdagen inatt och imorgon sitter jag på tåget och håller mina tummar för att det inte ska vara försenat! Ska möta upp bästa Alexandra på stan en sväng innan hon ska jobba!

Satt förresten med mina naglar innan idag i ca 2 hela timmar, Sinnes vad kul det var att testa Water Marbling. Blev inte riktigt som jag tänkt mig då det vita blev mer åt det grå silver hållet men det blev helt okej för att vara första gången! Detta kräver verkligen övning innan man får in tekniken! :) Ska lägga upp i helgen hur man gör också tänkte jag! PUSS

Frukost

Dags för lite sen frulle, Jag sov kasst på jobbet inatt men känner mig inte alls trött just nu! Tur det för jag har fullt upp med andra saker idag.. Wihoo äntligen hemfärd imorgon!!!

Haha, Sune vaktar äggen


NEW IN

Sprang snabbt igenom butikerna här i Trelleborg igår för att hitta något till helgen, Men tycker inte alls det finns mycket snyggt just nu! Men fick till slut bli detta linnet. Måste ha något att ha på mig till helgen! Så detta kommer nog fungera, enkel med en snygg detalj. Åh denna gången är det verkligen dags för mig att klippa mig? Men jag kan inte bestämma mig om jag ska klippa av en bit igen? Sjukt tråkig längd just nu..

Linnet är från Vero Moda


Nail Art

Tänte visa er en riktigt häftig dekoration man kan göra på sina naglar! Satt hela dagen igår och glodde på klipp! Så imorgon ska jag bygga mina naglar och sen testa att göra Water Marble på mig själv.

Ska göra en design som kommer bli zebra liknande med lite glitter i. Dock inte på hela nageln utan bara på tippen! Ska sätta mig att öva ikväll så jag vet vilket mönster som blir bäst.. Mitt tålamod kommer sättas på prov ;)



Här har ni en video på hur man gör, fränt eller hur ?


Måndag

Kom hem fån Frida för en stund sen! Hon hade inredningsparty men hittade tyvärr inget som föll mig i smaken denna gången! Nu har jag hoppat i myskläder och ska bara ligga i soffan resten av kvällen! Puss



Middag

Ska åka från jobbet nu och hem direkt, För ikväll kommer fina Paula och Magnus hem till oss på lite middag och mys! kommer bli hur trevligt som helst! Hoppas att ni kommer att få en trevlig kväll. PUSS


ALLTID I MIN VÄSKA



Saker som alltid finns i min väska..

- Som ni ser har jag ett antal läppglans haha, och alla tog jag inte med på bild så ni förstår kanske att detta används ganska så flitigt av mig, Klarar mig inte utan!

-Sen är självklart mobilen ett måste då jag åker mycket buss och dödar tiden med en massa bra musik i lurarna!
Viktigt

Dock brukar jag inte bära med mig Sune i väskan men han envisades med att vara med på kortet den lilla rackarn hihi


Lite Fjäsk

Saknar mina två närmsta vänner så otroligt mycket! Ni gör min dag varje dag mina hjärtan!



Hanna Träffade jag genom mitt ex, han hade en tvillingbror som hanna blev tillsammans med efter att jag & mitt ex hade varit ihop i 6 månader! Hon var en ganska blyg tjej tyckte jag. Helt tvärt emot vad jag var ;) Hon var inte tjejen som var ute och slog klackarna i taket fredag lördag precis! Hon var en fotbollstjej som gillade mysiga hemmakvällar.. Nog om det så fick vi ju träffa varann en hel del i ca 2 år och vi blev mer o mer tajta och det slutade med att hon blev min Syrra & bästa vän! Jag fick henne till bli en vild jävel haha!  Vi hade/har gryyyymt kul både på dansgolvet och våra sleepovers haha!  Hon kommer alltid vara en trogen vän som jag berättar allt för och jag ser fram emot att bli gammal med dig Sis. Hjärtar Dig!

Alexandra
träffade jag för första gången på sommarlovet innan gymnasiet skulle dra igång. Ehm hum vart ska jag börja! Vi skulle ha en trevlig kväll på vätterstranden ( Alexandra var inte med i bilden än ) och vi var ett gäng som satt och drack på gräsmattan och hade allmänt trevligt! Kom inte alls ihåg vad vi drack med tror det var klassikern Fulvodka & exotic fanta haha fyfan!! Kvällen gick och mina tjejkompisar blev dyngraka och slutade med att 3 av de blev helt borta o föräldrar fick komma och hämta de. Mindre lyckat.. Det var bara jag och Hillevi som var klara i huvudet! KAOS. Det är nu som alexandra kom in i bilden denna kväll, Jag la inte märke till henne så mycket hon satt mest och pratade med killarna och fick nog se ett och annat när vi betedde oss som fjortisar!  Nästa gång vi sågs var faktiskt dagen då vi började ettan.. Vi hamnade i samma klass och jag minns att vi satte oss brevid varann och vi klickade direkt! Sen dess har vi varit med om 3 skolår med mycket kämpande med betyg, skaffat den första pojkvännen, och delade den lyckligaste dagen i mitt liv såhär långt! Studenten! Detta är en vän jag alltid kommer att ha vid min sida, Hon är alltid så sprudlande glad och vi har aldrig bråkat en ända gång. Och det är ganska starkt gjort så tajta som vi vart i ca 5 år nu. Ett mycket stark band har vi. Det är så äkta som det kan bli. Alltid Din

ULRIKKE LUND

Stilikon



Rosor

Var en sväng på stan innan med Bella! Köpte med mig nya fina rosor hem!

Usch jag har verkligen varit så utråkad denna vecka, det är fört idag jag ens orkat att lämna hemmet och hitta på något! Allt är så tråkigt.. Nu vill jag bara att denna vecka ska gå JÄTTE fort så jag kan åka hem till Jönköping!



Torsdag

Oj, Det är redan torsdag och jag kom precis hem från jobbet! Nu är jag ledig idag och imorgon vilket jag verkligen behöver! Tror inte jag är ensam om att känna att man inte har ork till något!

Idag ska jag försöka att ta tag i lite tvätt.. Nu; Boka hemresa! För den 11e åker jag hem. Kärlek



Oh min bebis bara växer o växer! Fina fina hjärta

Gårdagens Diss

Fick Rihanna biljetter av Robin förra Alla Hjärtans Dag och vi hade sett fram emot detta i 10 månader! och när vi kommer dit så får vi höra att det är inställt men man tror ju att det är ett skämt!! Hur FAAN kan man komma på 30 minuter innan spelning att man är sjuk? KÄRRING.

Så det var bara att vända tyvärr! Vi fick en mysig kväll sen ändå med mat på Jensens och biomys!


                         

RSS 2.0