GRILLKVÄLL MED SLÄKTEN


GREKLAND DEL 2


GREKLAND DEL 1

 
Har haft en helt underbar resa med hjärtat på Kreta! Vi är helnöjda med allt. Varmt väder, god mat, härlig utflykt, hyrt moppe.shoppat och bara slappat! Som vanligt går ju en vecka lite för fort men ändå himla skönt att komma hem till vardagen! Nu har vi landat här hemma och jag ska bara tvätta alla kläder sen är det dags att packa väskan igen för älskade Jönköping!!

ÄNTLIGEN SEMESTER


MIN HELG

 
Hade världens roligaste och mysigaste dagar med min pärla! Massa mys, fest i Faltsterbo, god mat och gott sällskap. Kan inte bli bättre!

UPPDATERAR SNART MED BILDER FRÅN HELGEN,HÅLL UT


FALSTERBO

Hade en jätte rolig dag med min Alex som slutade med fest i Falsterbo hela natten men en massa sköna människor. Riktigt bra kväll!


WALK IN CLOSET

Robin gick precis ut för att träna och regningt som det är passade jag på att fixa lite med mina kläder.. Alltid roligare när allt är i bra ordning och man slipper riva ut hälften för att hitta sina kläder och skor! Just därför älskar jag vår gå in gaderob. Alla borde ha en!
 
Annars har helgen varit kanon. Fullt upp med jobb fredag natt och som slutade med utgång vilket var sjukt trevligt. Inte alla som får festa och samtidigt få betalt ;) Lördag var jag riktigt sliten efter bara sovit 3h men det stoppade inte mig. Eftersom Robins mormor fyllt år så blev det lite släktkalas med släkten! Kanon helg helt enkelt!

GODMORGON

 
Var lite duktig imorse efter jag slutat jobbet och tog en 40 min snabb promenad. Hur skönt som helst så det ska jag försöka att göra när det är fint väder och om man är hyfsat pigg! Gick även förbi torget och köpte två blommmor till ballkongen och lite jordgubbar till frulle! Mumms

RSS 2.0