Hemfärd

Snart kommer min fina Alexandra till mig, Vi ska umgås lite innan jag ska sätta mig på tåget tillbaka till arbete och min sambo! Kommer att åka till Jönköping om ca 2-3 veckor! Så ni slipper mig inte ;) Nu väntar maten, min bror har fixat en dunder måltid. Ha en underbar dag! Puss

Bild:Min fina sambo som har varit på sitt kusinbarns dop idag

Gårdagen

Fy så fort helgen gick, har haft så himla roligt! Igårkväll slog ju allt ! Härlig förfest och sedan utgång, Blev riktigt lyckat :)



Lite folk


Jag orkade verkligen inte klä upp mig igår, så blev helsvart och en slarvig toffs!

FREDAG

Tåget var som vanligt alltid lite försenat, jag och Mormor åkte upp till a6 och lunchade och gick i affärerna en stund! Fick en jätte fin mocka jacka av henne som jag velat ha länge! Hon är världens bästa Mormor :) Sen hittade jag ett par snygga kängor som fick hänga med hem också!

På kvällen kom min bästa vän Hanna till mig, Vi åt god mat och kollade på tv och bara hade det riktigt mysigt!
Morgondagen kommer bli hur bra som helst, Är helt spänd på att träffa alla! Är så lyckligt lottad som har så underbara vänner, Tack för er!
Riktigt bra dag.Puss



BikBok 899:-

DinSko 399:- ( snyggare i verkligheten )

BESTÄLLT

Kände för att testa att bleka tänderna hemma, får se om det fungerar :)
Har ni testat det ?

JÖNKÖPING

Har jobbat två nätter i rad nu och ska även jobba inatt, Lite små sliten är man allt! Men imorgon när jag slutat tar jag tåget upp till Jönnet. Äntligen! Blir att träffa mormor på stan och luncha lite, sen fredagsmys med familjen och lördag blir det fest med mina fina vänner som jag saknar otroligt mycket ! Kommer bli en riktigt bra helg.

Bild: Jag och fina Jenny

?!

Imorgon kommer Elin till H&M i Malmö, Jag tänkte att jag skulle åka dit efter mitt jobb men jag kan inte hitta vilka tider hon ska komma på, står varken på hennes blogg eller H&M:s hemsida.. hm måste ju vara vid öppning då! Och vilket H&M i stan hon är på är också ett frågetecken!
Är intresserad av klänningen längst till vänster! Kan bli riktigt het i vår/sommar!


LIVET

Måste passa på att säga att ni måste läsa denna blogg! Jag tappade nästan andan när jag började läsa och blev samtidigt nästan lite arg! Att man kan klaga över att man vaknar upp med en finne en morgon eller har en dålig hårdag, medans denne tjej vaknar upp och inte ens känner igen sig egna spegelbild pga av alla mediciner hon får i sig ! Skulle man klaga över en sådan sak inför henne? Vi borde lägga ner mycket mer tid på att älska,leva och att ta hand om våra nära & kära för man vet aldrig när det en dag kommer att förändas.

Detta är en bekant till Robins familj som kämpar för att överleva sin Canser! Hon har en av de elakartade hjärntumörerna man kan ha! Hon verkar vara en helt genomgod och fantastisk tjej som ändå ser livet från en ljus sida!  Oerhört stark tjej, Jag är berörd.

LÄS:
http://malincammero.blogg.se/

HOCKEY

Gick tyvärr inget vidare för Robin & hans lag igår. Nämner inga siffror här haha.. Fick i alla fall trevligt sällskap av Emelie och Emely :) Skönt var det med lite sovmorgon idag med, Det behövdes verkligen! Och blir ju bara ännu bättre när jag har drömt om Morfar hela natten, Vaknar alltid med en bra känsla och ett leende på läpparna då.
Sålänge våra minnen finns kvar lever du!
R, Min stjärna


Älskar min nya varma halsduk!


Ha en underbar dag!


MIN BÄSTA VÄN

Två veckor har gått sen flytten och gud vad jag saknar min bästa vän! Hon är den finaste vän man kan ha!
Alltid vi gumman <3


Idag är jag ganska död, har jobbat hela natten men fick mig nog några timmars sömn ändå. Ikväll tar jag mig in till malmö för att se R spela en viktig match! Håller tummarna för vinst. Puss

BOWLING

Kvällen igår var hur trevlig som helst, Gick dock inte så bra för mig med bowlandet, Lyckades hamna i rännan hela tiden av någon konstig anledning ;) Vi avslutade kvällen i spelhallen med bilspel och tjurridning!

Bild: paula snygging!




Paulas present hon fick av mig! :


Ikväll blir det jobb för min del! Hoppas ni får en trevlig kväll. Puss



ELIN KLING

Läste presis på Elins sida att hon kommer till Malmö på onsdag för att visa upp sin kollektion för H&M.
Hur bra är inte det ? Jag ska dit!

FIX

Idag var jag på lite pysselhumör! Varför gå och köpa en lampa på IKEA när man kan göra en egen och som man garanterat kommer att vara ensam om?! Köpte en lampfot på Erikshjälpen för 130 :- , Lampskärmen är från en annan lampa jag hade hemma!

Före: Sprayfärg från biltema



Efter:


Tyvärr är bildkvaliteten kass!

Detta tog mig ca 5 min att göra, så det är bara att använda fantasin ! Lycka till ;)

SHOPPING

Hemma igen efter en liten sväng på stan! Hittade en mysig halsduk & en present till Paula. Hoppas hon blir glad :)


FÖDELSEDAGSBARN

Idag fyller bästa Paula år, Det blir att fira det ikväll med lite trevligt sällskap och bowling! Gud, jag är ursel på att bowla men ska försöka att inte förstöra parketten och skämma ut mig inför hennes vänner haha.. Nu tänkte jag ta mig ner till stan en snabbis för att fixa en liten present till lilla gumman.
Ha en jätte bra dag!




Bild: Paula & Jag

FÖRSTA INLÄGGET

Efter lite timmars jobb så fick min fina vän Alexandra äntligen igång bloggen!
Så nu lovar jag er att jag ska göra mitt bästa för att ni ska få en inblick
hur jag har det här nere i Skåneland!

Ikväll blir det mys med R, Han överaskade mig med plankstek ikväll..




Bild: Saknade Jönnet

NYTT ÅR



Nytt år, Nya möjligheter GOTT NYTT ÅR KÄRA NI

RSS 2.0