DAGENS


EN DAG I SOLEN

Skön dag ute i solen idag, Men gud vad rastlös jag blir av att bara ligga och sola! Resten av dagen blir lugn, vänta på att R kommer hem och kanske åka och storhandla om han mår bättre idag! Sen är det jobb för min del ikväll :)



SJUKLING

Jag och hjärtat hade en super mysig kväll igår, Han är lite sjuk och ynklig nu för tillfället så han vill hela tiden att jag ska ta hand om honom, så igår åt vi tacos och han fick kolla på hammarby matchen! Sen somnade han så gott brevid mig, han är bara för go.




NU; Tänkte sola lite för första gången på typ 2 månader, hemskt!

50 % PÅ NELLY.SE

Fick ett VIP sms från Nelly imorse, De har 50% rea på utvalda varor, Klickade hem ett par skor och en somrig klänning! Sen var jag tvungen att beställa hem lite till naglarna idag med. Är ganska tomt i mitt lilla lager nu kan man säga så det  var behövligt! Ska hem till Jönköping vecka 27 så då kommer jag ha lite tid över för er som vill göra era naglar! Jag bygger i akryl för 200 kr. Så det är bara att hojta till så kan vi nog komma överens om en tid som passar oss båda :)



NEW IN

FYNDAT detta på REA, en nättop och en virkad klänning! Båda plaggen för ynkliga 250:-



GINA TRICOT & H&M.

DETALJER


HUR VAR ER MIDSOMMAR?

Min var jätte lyckad, Lina och Tobias hade fått det så fint och allt var kanon! Hoppas att ni hade en jätte mysig dag ni också. Nu är det bara sex månader till julgran och julmaten står på bordet.. Så nu ska jag njuta av varma dagar och en massa mysiga kvällar!




'



MIDSOMMARFEST

Idag blir det en fullspäckad dag fylld med midsommarmat, snapps, midsommarstång och skönsång och mycket annat trevligt! Kommer blir en jätte bra dag/kväll. GLAD MIDSOMMAR!



TIPS

För er som är fan till byxdressen.. Jag tycker att det kan vara snyggt på rätt person! Jag passar dock inte i det tyvärr. Hittade en söt byxdress som skulle vart perfekt för ljumma sommarkvällar..


FRÅN NELLY


MIN DAG

Förlåt för sen uppdatering men som sagt så har bloggen strulat! Idag har jag varit på stan halva dagen och letat efter en klänning att ha på mig imorgon men det gick ju sådär.. slutade med att jag kom hem med två SVARTA! Fanns verkligen ingen somrig klänning.. sucks! Men får se vad jag slänger på mig, inte så noga igentligen ju! Nu ikväll har jag haft huvudvärk och bara legat och kollat på bra filmer och tagit hand om mig själv. Finns det något bättre?



..

..Bloggen strular för tillfället. Går inte att ladda upp bilder eller något! Återkommer senare om mig dag! Så himla irriterande, Nu; film, popcorn och saft!


IVÄG TILL JOBBET

Sista natten jag jobbar nu innan jag tar lite ledigt i två dagar! Hilma skönt att vara ledig på självaste midsommar! Hoppas ni haft en bra dag. Kärlek


FROSSAR IHJÄL OSS

Snart kommer min R hem från sin träning! Ska bjuda honom på en kalasmiddag. Det blir Kyckling, klyftpotatis, jordnötssås och sallad till det. Hoppas att han blir glad och hoppas att han kommer snart så jag får äta. Super hungrig tjej!





MYS VA?

SHOPPING ELLER INTE

Funderar på om jag ska ta mig in till Malmö en sväng kanske och kika på lite kläder, Behöver något till midsommarfesten. Känns som att jag inte har några kläder fast man handlat på sig en del på sista tiden! Fick en riktig go lön denna månaden med så liite kanske man ska unna sig, Igen haha.. Ne nu får jag ta mig upp ur sängen o ut i fina vädret ialla fall! puss på er


INSPIRATION



LOOKBOOK.NU

KLÄDER ÄR REN KÄRLEK

ÅH, det bara kryper i mina fingrar så mycket vill jag handla hem just nu! Det är riktigt farligt att näthandla alltså. Dessa två plagg o skor har jag länge kollat in! Speciellt bootsen, Är grymma tycker jag! Men ska hålla mig månaden ut hade jag tänkt o spara till lägenheten istället! Den går i första hand, Viktigt att ha ett fint hem tycker jag. Håller ni inte med mig?


LOVE LIFE

VÄSTERVIK. Som jag har saknat detta stället! Stället där jag var med min fina Mormor & Morfar varje sommar tills jag var ca 16år, Efter det har jag varit där två gånger bara om jag inte minns fel.. Älskar denna stad. Det är sommar, det är frihet och det är en massa fina minnen från Morfar, älskade lilla Morfar som jag saknar dig!




DAGENS VILL HA



SOMMARDRÖM, FINNS ÄVEN I NEONGRÖN

INSPIRATION


TISDAG

Idag har jag haft hand om tvätten hela förmiddagen, Sen var vi iväg och hämtade Robins bil som var på lagning och sen hem igen och laga mat! Nu ligger vi båda två trötta och jag ska iväg  och jobba ikväll 23-08.  Fick även reda på att det ska vara visning på vårt nuvarande boende nästa torsdag! Hoppas verkligen det är någon som nappar!



GÅRDAGEN I BILDER

MYCKET LYCKAD KVÄLL..med mycket skratt, god mat och dryck och en överlycklig student! Kvällen blev dock inte så lång för min och Robins del. Han skulle upp och jobba tidigt idag stackarn! Hörde rykten om att det dansades på bord och stolar efter midnatt! Haha förvånar mig inte :)







STUDENTFEST

Sara kommer och hämtar upp mig när som! jag är riktigt taggad inför kvällen, dock suger ju vädret då man inte ens kan ha klänning för det är sviin kallt! Usch.. Ha en fin fredag kära ni.

 


DAGENS VILL HA


DU HITTAR DE PÅ NELLY

FY FAN VAD VI ÄR BRAAA

Då var det hela två är sen man själv hade den bästa dagen i hela sitt liv, Vad tiden går! Idag är Trelleborgs studenter på gatorna för här tar de en vecka senare än vad vi gör i Jönköping! Så i eftermiddag ska vi fira Robins kusin. Kommer bli super trevligt! OOH vad avis jag är alltså, Vill med stå där och hoppa och skrika ''...Fyfaaan vad vi är bra''



Bästa vännen och jag

MAKE UP

Fick med mig lite smink när jag var på stan innan idag, Smink är verkligen inte min starkaste sida om man säger så! Önskar att jag hade mer erfarenhet och kan göra riktigt fina sminkningar till fest osv. Hade varit himla roligt! Nu ska jag slappa med min fina sambo i soffan innan jag ska iväg och jobba! Hörs imorgon. Puss på er!


INSPIRATION

KLÄNNINGEN TACK !!



20110616

Vilken galen kväll det blev igår haha! Vi satt på Lilla Torg i Malmö och sen slutade det med efterfest hemma hos Victor med en hel del Wiskey och cigarr. Dock fick jag bara 3 timmars sömn men det var det värt!


SVENSEXA

Fixat färdigt mig lite snabbt, Och ska snart åka till Jobbet! Viktors kompis ska gifta sig nu på fredag och jag får äran att vara med på svensexan! Får se om jag ska möta upp de i stan eller hur det blir! Men blir nog en nice kväll



INSPIRATION



Lookbook.nu

ONSDAGSLYX

Började morgonen med en skön promenad, Älskar att det är nära till de skånska ängarna! Sen gick vi ner till stan och gjorde ett ärende på banken, sen tog vi oss en matbit! Blev så glad när de hade kycklingrulle med Glutenfritt bröd, första gången på 21 år jag hittar en resturang som gör kebab osv med gluten bröd! Så dit ska jag definitivt gå igen!




SMÅRÄDD TJEJ

img_5129 (MMS)

Fy tusan varför ska jag sätta på en skräckfilm när jag är ensam hemma?! Älskling kan du komma hem nu hihi..


BEHÅLLA?

Hämtade ut denna röda skinnjacka på posten i förrgår. Vad tycker ni om den? Behålla eller skicka tillbaka.. (Färgen gör sig orättvis på bild. Den är mer ''klarröd'')



INSPIRATION


NAGLAR

Fixat Sandras och Emelies naglar precis!


DAGENS DRÖMOUTFIT


LÖRDAGENS FESTLIGHETER

I lördags var det Hannas dag! Det firades ute i Habo med en massa sköna brudar!









JAG LEVER

Jodå visst gör jag det! Har bara inte haft tiden till att lägga upp alla bilder från helgen och hunnit att blogga alls! Haft en riktigt trevlig helg i Jönköping! Bjuder på lite bilder

I fredags tog brorsan studenten, han var så fin så, vädret var ju dock inte något att hurra för.








MIN EGNA SOL


Idag har jag på mig; Shorts New Yorker Linne Zara Kuvertväska H&M Halsband gammalt

INSPIRATION



Har blivit helt förälskad i nättröjor av olika slag. Verkligen snyggt till mycket

SKOTIPS

Hämtade ut mina pumps igår som jag skickade efter förra veckan. Enkla men så snygga! Hoppas de är sköna också, får gå in de i helgen. De kostar 299kr vilket är ett väldigt bra pris! Från Nelly



GIVE ME EVERYTHING TONIGHT

Kom hem imorse och har sovit nu på förmiddagen! Ska bara jobba inatt också och imorgon åker vi upp till Jönköping jag och Robin! Ska bli mysigt och kul att Robin äntligen har tid att hänga med upp!

LOVE YOU

INSPIRATION


TISDAGS SYSSLOR

Idag ska jag hinna med att:

-Tvätta
-Göra naglar på Johanna
-Skriva på papper till lägenheten
-Städa,laga mat
-Jobba



HAPPY

Har helt missat att berätta om att jag och Robin fick lägenhet igår! Har nog inte riktigt fattat att det är sant än, så den riktiga lyckan kommer nog när vi sitter i den och känner oss som hemma! Det är en 3a som är topprenoverad och riktigt perfekt för oss. Vi är så nöjda




GÅRDAGEN






VAD GÖR DU JUST NU?

Sitter och lyssnar på Rihanna och tar mig en grogg, Fint!!



SOLEN VÄRMER MITT HJÄRTA

Var förbi svärmor och hennes katter lite innan, alltid lika trevligt! Snart kommer mannen hem så ska fixa oss lite käk, sen blir det nog BB finalen med våra vänner! Vem tror ni kammar hem vinsten?
'



Bilder: från idag

THE AIR IS CLEAN YOU SHOULD BREATHE IT TO

Lagom trött tjej idag! Käkat frukost nu och ska för en gångs skull gå en lång promenad. Gud så shoppingsugen jag är hela tiden.. Köpte förresten bara en enkel skinnkjol igår på stan. Duktigt av mig! Jag ville ha allt möjligt, men jag lyckades hålla mig.



HEY YOU

Bjussar på lite bilder från min dag, Herregud vilken värmebölja det är alltså! Otroligt härligt. Mindre härligt är det att åka buss utan air condition.. Men nu är jag hemma och blev helt slut så förmodligen blir det en lugn lördagskväll om inte Paula ändrar sig och vill gå ut! För jag är sugen på att slå klackarna i taket ordentligt!!








FINISHED

Nu sticker jag in till Malmö för att träffa Pärlan, Puss


Shorts H&M Body Bik Bok. Till det blir det boots!

20110604

Godmorgon godmorgon, Igår kväll blev det en trevlig kväll med Sebastian & Tegan. Tegan har flyttat hit från Australien och hon är så välkommen hit! Vi åt taco och kollade på Tv. Ser verkligen fram emot att hon lär sig svenska snart så man slipper att stamma fram sin dåliga Engelska haha! Idag är det en varm dag och den ska tillbringas med Paula gumman.





KVÄLLS INSPIRATION



                                                     


DAGENS VILL HA

ÄLSKAR den transparanta lampan till vänster. Perfektiton!!


INSPIRATION


ÄNTLIGEN FREDAG

Så skönt att det är fredag igen, Nu är jag nämligen ledig tills på tisdag kväll. Ska bli himla skönt att bara ta hand om sig själv och ta det lugnt! Kom precis hem från jobbet så ska slänga mig direkt i sängen och sova lite! Ikväll får vi se vad som händer, Blir nog tacomys med Robin och jag hoppas på utgång imorgon!


RÖTT SOM KÄRLEKEN

Är så sugen på att köpa mig en röd skinnjacka, Någon som vet vart man kan hitta en liknande som Elin bär här? Visst är det så rätt med rött på sommarn ? Börjar tröttna på min svarta!


GÅRDAGEN

Spenderade min födelsedag med Älsklingen! Vi var och kollade på en lägenhet som vi är så himla sugna på, Så hoppas att vi får den! Hade varit så perfekt. Sen åt vi på resturang och hade det jätte mysigt! Bra dag!


DAGENS VILL HA


1 JUNI

Uppe med tuppen! Åker hem från jobbet nu och ska hem och lägga mig och vila mig en stund. Föresten så fyller jag 21år idag! Helt sjukt vad man kan känna sig gammal haha. En dag som denna skulle jag vara glad över att få dela min dag med familj och vänner.. Men jag är lyckligt lottad som har en fin pojkvän och extra familj här nere  <3