operation

Och nu är han äntligen kastrerad och en stor kille. . . Vi hoppas på att vi ska få lite mer lugn här hemma haha! Just nu är han fortfarande drogad och vinglig på benen. Han har envisats med att sitta och bara stirra i 2 timmar, Han vill inte sova av sig ruset inte. Men nu äntligen la han sig på soffan! Lilla älsklingen





Haha den sista bilden fångar verkligen Sunes bästa sida, Han börjar bli ganska trött att jag tar en massa bilder på honom, Men hur söt han inte då? Ser ni att högra ögat orkar han knappt ha öppet hihi


recept



Lovisas räkgryta

Du behöver:
-Purjulök
-Röd paprika
-Curry
-Paprikakrydda
-Cream fraich
-Grädde
-Skalade räkor

Tillagning; Fräs purjulöken och paprika i smör tillsammans med cyrry och paprikakryddan. Häll i grädde och cream fraichen och låt puttra upp i ca: 5 min och tillsätt så mycket krydda du vill ha. Till sist lägger man i räkorna, och tänk på att det inte får koka när du lagt i de för då blir de sega! Servera med ris och en god sallad. KLART
Hur enkelt och gott som helst, Lycka till!


favvos

Lite favoriter just nu i gråskala!


lördag

Jobbat till klockan 18 idag! Och efter det plockade Mamma och Pappa upp mig så åkte vi hem till oss och umgicks en stund innan de åkte upp till Jönköping igen! Träffar ju de redan om 6 dagar igen :)





Bilderna är från gårdagen då jag var inne i Malmö och Lunchade och gick på stan med Paula! De roströda jeansen är så grymt snygga men fanns bara i den minsta storleken kvar och det fattades knappt en cm i midjan. Så typiskt! Men jag ska leta vidare efter liknande! Nu blir det bara deg i soffan, Jobb kl 11 imorgon bitti igen.


Inspiration


london here we come




Bokade nyss London med Robin fyra dagar i April månad! Vi ska gå på Arsenal (Robins ide), shoppa tills vi stupar, sitta på Cafe och mysa, äta god mat och bara ha det riktigt mysigt! Längtar . .


tulpaner




Köpte lite nya tulpaner innan idag! Vårkänsla


dagens vill ha

Denna skönheten skriker mitt namn. Funderar på att köpa den av lite Julklappspengar vi fått!
Kommer från Ellos

inredning

Lila och turkosa kuddar till sovrummet. Och en efterlängtad tavla som också kommer att sättas upp i sovrummet! Nu väntar jag bara att få hem kuddarna och hoppas på att de ser fina ut! Vad tror ni om detta? Skönt att få in lite färg nu till våren tycker jag!

Inspiration


tisdag



Skön tisdag! Sov till efter tolv tiden så himla skönt. Och efter det kom Bella och Amanda hit och nu har damerna gjort pannkakor som vi ska äta! Sen är det tyvärr jobb för min del ikväll! Lite roliga nyheter är att jag kommer åka hem till Jönköping nästa Fredag-Tisdag. Puss på det


lookbook.nu

Inspo.

Ny vecka



Ja då var det en ny vecka här igen.
Gårdagen var bara så sjuk.. Jag var riktigt bakfull och låg till sängen till klockan blev 19 och då var jag tvungen att fixa mig för att åka till jobbet! Himla drygt! Idag har jag fått lite mer gjort, städat och fixat lite! Riktigt trevlig kväll hemma hos Tina i lördags. Tack alla ♥


lördag

Godmorgon!! Blev en skön sovmorgon med Robin. Nu skulle han iväg och kolla fotboll och jag ska ner till stan och köpa lite groggvirke tills ikväll! Ska nämligen på 25årsfest idag. Hur kul som helst! Nu pyser jag till stan, hörs senare fina ni!



SÅ ett stort grattis till min lilla älskling Paula som fyller hela 25 ikväll, Jäklar vad vi ska fira henne!


black and white

Bjuder på en dagens idag, kassa mobil bilder men de får duga!





Kostymbyxor Zara, Skor dr Martens, Bustier H&M och koftan från VILA


new in


kvällsmys

Har haft lite filmmys med Bella och hennes kompis! Jätte mysigt. Så nu efter 8dl dipp, ett kilo morötter och två filmer känner vi oss ganska nöjda haha! Och JA vi åt upp allt och det var hur gott som helst! Bra kväll ♥


fjädrar

Detta fina halsband fick jag av Tegan när hon kom hem från Australien! Fick en massa fina saker men detta blev jag extra glad över! Hon är för go stumpan.


onsdag

Så mysig morgon jag haft med Sune!! Jag var dötrött imorse när jag kom hem från jobbet! La mig i sängen direkt och gosade med kissen sen slockade jag bums och vaknade vid 14! Har ätit lite gröt precis och ska snart ner till gymmet och träna med SaraLara! Hoppas jag har mer energi idag!
 




Puss.


mys

Blev nästan 2 timmar på gymmet idag! Kom hem och satte på en film med kissen och nu äter han upp mitt mellanmål.. Kidneybönor! Ja, han äter allt möjligt min lilla Sune. Mitt paket från H&M har redan kommit och jag borde gå och hämta det men soffan var riktigt skön idag, Tar det imorgon!


Ny vecka

Börjar min måndag med ett hårt träningspass med Martina!

Åh är så himla stolt över mig själv att jag varit duktig och tränat och inte ätitit det minsta lilla onyttiga på en hel vecka nu!! Inte alls likt mig haha. Är mer taggad än någonsin och tycker det faktiskt är ganska roligt! NU KÖR VI.


söndag

Jag är en seg tjej idag.. Kom hem från jobbet 12.30 och handlade med baby direkt och sen åkte han för att spela match. Jag fick inte lov att följa med idag för det fanns inte plats i bilen :( Så har ätit sen frukost och nu ligger jag i vårt mörka sovrum med Sune och tänker ligga här en stund till och fundera på om jag ska ta mig ner till gymmet ett sväng.. 





lookbook.nu

Riktigt fresh outfit må jag säga! Linnet tack.


mitt nya liv

Sorry för dålig uppdatering!

Kom nyss hem från stan och har köpt med mig go sallad, Yes nu har nämligen mitt nya liv börjat med hälsosam mat och träning! Har tränat tre dagar i rad nu och det har jag inte gjort på år. Känns faktiskt riktigt roligt att vara igång igen och jag är taggad! Hoppas att det håller i sig såhär ett bra tag..

Ska snart iväg och kolla på Hockey och efter det ska jag och R hitta på något med min efterlängtade Tegan och hennes man! MYS. Ha en superbra fredag. Pussar






3h

3 timmar på tåget har jag suttit nu och kom till jobbet precis. Tillbaka till vardagen helt enkelt :) Kommer snart att åka hem igen så fort jag kan. Nu ska jag slappa framför tv:n och bara ta det lugnt. Mitt jobb är ju bara för bra ibland!




new in

Senaste shoppingen. Väska och nytt favoritarmband! Båda från Glitter


snö och pannkakor

Haft en heldag med min Alexandra idag. Hämtade upp henne vid fem för att åka ner en snabbis på stan och handla lite gott till kvällen. Bestämde oss för att göra pannkakor vilket satt fint! BästisHanna kom en sväng också och gjorde oss sällskap innan sitt jobb!! Avslutade kvällen med en myspromenad i snön och sen mys i soffan. Kanon dag kan man kalla det! Big time ♥






gårdagen

Vilken kväll det blev!! Började med förfest med mina töser. Blev en hel del skratt och ölspel som spårade ur och slutade nästan med slagsmål med en taxichauför haha! Avslutade natten på Sliver med ännu mer dans. Jag är så himla tacksam att jag har så fina vänner..







utgång





göteborg

Jag och min Hanna har pecis kommit hem från en shoppingdag i Göteborg. Tycker det mest fanns en massa tråkiga rea kläder, men vi fick med oss lite smått och gott hem i alla fall! Visar någon dag framöver när tiden räcker till.. Nu ska vi fika och sen börja fixa oss. För ikväll blir det utgång med mina fina tjejer!



Puss!!!


mot småland

Gjort mig färdig på jobbet precis mitt tåg går inte förns halv tio. Kom till stationen nyss och sitter och väntar in avgång! Ska bli så mysigt att komma hem, Ikväll blir det nog bara att sitta hemma och bara njuta av en ledig kväll.





Någon som vet hur stan eller A6 är öppet idag? Eller är det stängt för det är röd dag??


ULRIKKE LUND

Inspiration. Så fin tjej !!



godmorgon

Fortfarande strorm ute. Hoppas verkligen inte det kommer att störa min tågresa till Småland imorgon bitti, Hua. Kom hem från jobbet för en stund sen! La in en omgång tvätt, käkade frukost och slängde mig direkt i sängen, Kommer nog sova bort halva dagen idag med känns det som. Tur att sova är bland det bästa jag vet!




Finn ett fel i tvätten- Haha Sune är duktig och hjälper Mamma! Lilla älsklingen


glad

Bokat tågbiljett hem tills på tisdag. Åker fredag morgon.. Låt morgondagen gå fort som fan tack!!



Nu ska jag kila till jobbet. PUSS!

Peppad

Fick ett gymkort av min R i julklapp som jag önskat mig. Och idag tränade jag för första gången i år! Ska bli så himla skönt att komma igång och röra på sig.. Hoppas jag kommer att hålla detta nu. Idag var ganska jobbigt må jag säga, men inte konstigt när jag inte tränat något på ca 3 år vilket är ganska sjukt! Kom gärna med kost och träningstips :)  



4

Nyårsnatten.. Det var jätte trevligt på festen. men sen beslutade jag och Sara oss för att åka in till Malmö vilket var totalt onödigt.. För kön var ju 200 meter lång så det blev hemfärd! Riktigt tråkigt.

Nu ser jag fram emot denna helgen istället, Funderar på att åka hem över helgen nämligen.





RSS 2.0