TISDAGSMYS

Snart kommer min Robin hem, Har lagat mat till honom så vi ska umgås innan jag ska iväg till jobbet! Blir lax och färspotatis med örtsmör och till det en kall god sås! Känns så himla somrigt. Har ni njutit av det fina vädret idag?



H&M

Snart kommer detta linne in på H&M, Måste hålla utkik efter det. Ryggen talar för sig själv


BY LINDEX

Denna klänningen fick följa med mig hem, Färgen är ju så härlig!


Kommer från Lindex.


SOMMARTID

Kom hem från stan precis, Vilket underbart väder det är ute nu, var tvungen att köpa mig en sallad och sätta mig på gräset och bara njuta! Gud så härligt..


              


A DROP IN THE OCEAN A CHANGE IN A WEATHER

Nu ska jag krypa ner i min älsklings famn, Bästa som finns helt klart.


DAGENS VILL HA

Är inte så mycket för ''sockersöta'' kläder, men i detta skulle jag tänka mig att mingla runt i på midsommar.
Får se om det blir en beställning kanske!


INSPIRATION


LÖRDAGENS ENKLA

Körde på nät-tröja, slitna shorts, beiga kilklack och hög hästsvans i Lördags!


CLOTHING CRAZY


Kofta & shorts  New Yorker Kort nätkofta & klänning H&M.


THE EDGE OF GLORY

Tiden har inte räckt till för att sitta och blogga de senaste dagarna! I lördags var jag och Robin på inflyttningsfest hos hans kompis och hans sambo! Det blev en väldigt lyckad kväll, Längesen jag träffade så himla trevliga människor. Hoppas verkligen jag får umgås med de tjejerna igen, Underbara! Här får ni lite bilder från kvällen.







Kolla bilden till vänster, Har inte en aning om vem killen är! Haha kockrent

FASHIONTOAST


RIGHT NOW

Ett par regäla köttbitar ligger på grillen. Mumms!


INSPIRATION


TILLBAKA TILL VARDAGEN

Då är jag tillbaka i Skåne igen. Det ända jag sett fram emot är att få träffa min Robin! Just nu känns det riktigt tungt att komma tillbaka när man har förstått att man saknar alla där så otroligt mycket! Men som tur är så åker jag upp igen om två veckor! Idag tar jag hand om vårt tvättberg, Jätte kul!


VÄNNER ÄR KÄRLEK

     

Hade en bra dag på Stan med Hanna<3, Efter det åkte vi till fina Alexandra och kikade på en film och åt kex, ost och vindruvor. Jätte bra dag och vill inte åka hem imorgon igen, Det har gått så himla fort denna gång som vanligt! Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt!


ELIN KLING


NEW YORKER


MÅNDAG

Idag har jag fullt upp igen, så härligt ! Idag ska jag hinna med;

*Fixa pass med brorsan
*Stan med Hanna
*Filmkväll hos Alexandra

Bild; från i lördags


AVSLUTAR DAGEN MED FAMILJEN

Varit på kalas hos min kusin, Grillat korv, målat med ida och fikat ännu en gång. Efter det kom vi hem och har suttit ute på altanen och gottat oss, Öser ner regn! Så härligt tycker jag att sitta under ett tak o höra regnet! Hoppas ni haft lika bra helg som jag! Puss






NU; BIG BROTHER


FIKAMYS MED ALEXANDRA

Haft en jätte mysig dag med min Alexandra! Blev serverad mat och vi satt och solade och sen cycklade vi iväg för att ta en fika och sitta och tjata lite. Du är bäst !!
                
                                                                                                                                                                                        



GÅRDAGEN LOOK


BILDER FRÅN GÅRDAGEN









FÖRKRÖK

SKÅÅÅL


UTVILAD

Jäklar så skönt jag sov i min säng inatt !! Nu blir det stan med Simon en sväng, Sen laddar jag inför kvällen som kommer bli grym. Kan inte bli annat med mina tjejer. Nu måste jag plocka upp Simpa! Puss


INSPIRATION



Framme i mitt fina Jönköping! Så härligt, ...

img_2672 (MMS)

Framme i mitt fina Jönköping! Så härligt, kommer bli minst sagt bra helg. Om uppdateringen blir kass så har jag helt enkelt inte tid, hihi! Puss


WORK WORK

Ligger på jobbet och kollar BigBrother, Inte fel! Puss & Godnatt på er!


I MINA LURAR.

img_9300 (MMS)

.


RUN THE WORLD GIRLS

Älskar den nya halsringen. Så FET! Bara kopplet som fattas haha ;)


NEW STUFF

Här har ni halsringen och highlightern jag köpte, Klänningen var dock väldigt stor. Typ bred men jag ska behålla den ändå, kommer bli fin nu i sommar när man inte vill ha åtsittande plagg!


INSPIRATION

LOOKBOOK.NU


TODAY IS A GREAT DAY TO FALL IN LOVE

Nyss vaknat, och har ätit lite frukost och lyckats att knäcka vår vattenkran?!! YES, bra start på dagen detta haha.  Fick sms om att mitt paket har kommit idag, Weei! Så ska snart springa iväg och hämta ut det! Ni får se sen.


KVÄLLS INSPIRATION

LOOKBOOK.NU


På väg till jobbet nu, Känns segt att börja 23.00 idag. Riktigt trött!


DAGENS




Shorts H&M Linne H&M Kofta Gina Tricot


WE CAN FUCK FOREVER BUT YOU CAN NEVER GET MY SOUL










Fina fina flickor vad ni är saknade där hemma. Minns ni? Sjuka minnen vi har ihop allesammans, och också mindre sjuka såklart haha! På fredag ska jag äntligen få komma hem igen och jag stannar till tisdag, så hoppas att jag hinner träffa alla jag vill träffa! Kärlek till er, ni vet vilka ni är <3


DAGENS VILL HA

Dagens vill ha är en transparant kjol från H&M som går loss på 399 kr!


INSPIRATION


FRUKOST

Skön ledig morgon idag, skulle precis göra lite gröt men så finns det självfallet ingen mjölk hemma!! Så nu måste jag springa ner till affären haha! Ska kanske ner till stan en sväng senare, dock är jag sjukt pank nu och får nog nöja mig med att ögonshoppa :/ Puss


FÄRGBOMB



Angelica har grym klädstil, älskar färgerna hon bär här.


SVERIGE-FINLAND

HÅLLER TUMMARNA FÖR ATT SVERIGE TAR HEM GULDET!


INSPIRATION

ELIN KLING.


INSPIRATION X 2



KLICK KLICK

 Denna Klänning, Halsring och en Highlighter kommer snart till mig!


GODMORGON

Godmorgon godmorgon! Ännu en härlig ledig dag, Sitter just nu och tittar på när R spelar x-box! Någon mer tjej än jag som HATAR att ens pojkvän har detta intresset?! Antar det :) Idag blir det handling av mat och kanske biomys ikväll! Nu ska jag ta hand om diskberget i köket !!


MODEKUNGEN

Lite nyheter från Modekungen.se. Fint va?



ELIN KLING

Hade kunnat döda för Elins garderob..



FOTOGRAFERING

Sorry för dålig uppdatering idag. Det har varit en intressant dag idag, På eftermiddagen har jag varit iväg på fotografering!  Jätte kul var det och jag ska fotas även nästa vecka, kul att han var nöjd med mig haha! Ni ska få se något resultat framöver, kanske ;) Vi hade dock lite otur med vädret i slutet då det började att regna men forhoppningsvis så fick vi några bra bilder I hope!



PAULA LYNGSTEDT

img_6414 (MMS)

Vill tillägna detta inlägg till en otroligt fin vän! Kärlek till dig Paula!


SNART FRAMME

img_5233 (MMS)

Är snart framme på jobbet, innan ska jag stanna på stationen och köpa mig min drog. Coca Cola! Finns fasen inget bättre, sen blir det att dega framför BigBrother!


INSPIRATION


FIXAT NAGLAR

Posar med mina nya naglar haha! Idag gjorde jag de svarta med silverflingor i. Dålig uppdatering idag beror på att jag inte mått helt 100, Kännt mig yr och konstig! Men nu är jag på benen igen! Just nu lagar jag middag och senare ikväll ska jag iväg och jobba :)


HÄNGER PÅ BUSSEN!

img_2345 (MMS)

sitter på bussen med go musik i öronen! För ikväll blir det jobb för min del, slutar som vanligt vid åtta imorgon bitti, återkommer då! Sov sött. Puss


INSPIRATION


NÄRA HAVET VILL JAG BO

Det bästa med att bo här nere är att vi har så himla nära till havet! Älskar havet.. Finns inget bättre än båtlivet på sommaren tycker jag! Bilden är tagen från igår. Fint det är va?


LOVE IS IN THE AIR




BADDRÄKT

Var nere på stan en sväng och hitta denna baddräkt från H&M. Fin att ha till ett par höga midjeshorts.
Ser blå ut på bilden men den är svart :)


HAVE 2 HAVE

Färggranna skor från Have2Have, Ett hett tips!


TATUERING PÅ G?

Lite småsugen på att göra denna tatueringen, Enkel men riktigt snyggt!


ARG SOM ETT BI

Nu har jag en lite irriterad pojkvän som tjatar på mig att jag ska bli klar! Så nu ska vi åka och kolla på Robins pappas båt, Underbart väder är det också! Hoppas ni har en bra dag. Puss


DAGENS VILL HA

Gud så snyggt detta är, Ska försöka att tillverka ett jag med!


TITTA HIT KILLAR

Bara älskar denna look på killar! Ball skinnjacka och tuffa boots.


SPEGEL SPEGEL PÅ VÄGGEN DÄR

Sprang in på ÖB och fyndade en spegel för 125 kronor! Eftersom att vi inte haft någon helspegel i lägenheten sålänge jag bott här så var det ju inget att tveka på tycker jag! En tjej måste ju bara ha en helspegel !! Funkar inte att stå på toalettstolen varje gång man ska kolla vad man har på sig!? Och gillade stilen på den med, Jätte enkel och lutande mot väggen så man kan flytta runt den om man skulle vilja det!


Kanske är dags nu att slänga ut påskriset och ersätta det med rosor istället :$


HÄRLIG DAG

RIKTIGT skönt att få sova ut idag!! Nu ska jag ut i det soliga vädret och gå bort till Willys för att handla lite som fattas till middagen. Ska försöka att bjuda min Robin på något han tycker om! Annars idag blir det nog inte så mycket annat roligt gjort. Jobbar 21 ikväll! Seeen är det en vanlig vecka igen, Slipper jag jobba sönder mitt liv haha!


JACKOR

Älskar Jackorna, Riktigt snygga.


INSPIRATION


FREDAG KVÄLL

Inte okej att vara såhär uttråkad som jag är just nu!!! och på en fredag kväll och allt. Min kväll blir att sitta hemma med R och äta god mat o kika på tv:n. Min kära paula skulle ju på bio så hon kunde inte hänga med o grilla så då skippar jag det med ikväll! Vad gör ni ikväll? ska ni göra stan osäker :)


TRANSPARANT LÅNGKLÄNNING

Vart kan man hitta transparant långklänning då? Jävlar va hett!


SUMMER

Godbitar till sommaren


VAD SKA MAN GÖRA?

Känner mig lite sliten efter tre dagars nattjobb i rad, Så ska faktiskt lägga mig och sova en stund idag fast det är så fint väder :$ ( Tur jag & Paula fixade oss en soldusch igår så man slipper ha den ångesten att man måste sola när solen väl är framme,hihi ) sen blir det lite städning och efter det hoppas jag på lite trevligt sällskap ikväll, Får se vad som händer!


NYTT I GARDEROBEN

Veckans Shopping!




INSPIRATION


DAGENS VILL HA

Orange väska från Zara


INSPIRATION


GLAD

Har känt mig så glad hela denna veckan! Kan bero på att våren är här eller att min pojkvän är hemma igen! Det är nog en blandning på allt bra som händer just nu och som kommer att hända i framtiden! Det ser så ljust ut just nu och det finns ingen bättre känsla tycker jag! Var bara tvungen att dela med mig :$ Puss till er.

 


DAGENS VILL HA

Ett par ljust slitna rosa shorts hade gärna fått flytta in i min gerderob i sommar! Snyggt


LETA LETA LETA

Denna lägenhet har de potential jag söker, Ljust och topprenoverat och stora ytor! Och som jag längtar efter att ha en liten balkong som man kan njuta av på somarn! Oh vad jag längtar tills vi hittar vår lägenhet! Kommer att bli så bra..

 


TISDAG

Vaknade upp ensam idag, R jobbar så vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Plus att det är molningt ute! Får nog bli en dag i soffan faktiskt!

INSPIRATION


MÖTE

Nu sticker jag iväg till Jobbet för ett litet möte. Puss


VICTORIA SECRET

Glömt att visa min present från Robin, Fick heta underkläder från Victoria Secret och jag bara älskar de!! Sen hade han köpt en dator från Apple som är till oss båda! Han tyckte att jag behövde en fin dator som jag kan blogga ifrån haha.. Hur söt pojkvän?!

 


NY LÄGENHET ?!

Sitter och letar lägenhet, Finns så himla mycket fint samtidigt som det finns en massa skit! Jaq och R har pratat om att köpa större och flytta närmre Malmö, Vilket kommer att bli jätte skönt! Blir lätt att man drömmer sig bort på dessa sidor alltså! Jag är så sjukt kräsen med ska ni veta så jag hoppas att jag och baby kommer att komma överens. Men det ska nog gå! Vi tjejer brukar ju få som vi vill med dessa saker ;) Eller hur?



DAGENS INSPIRATION


WORK

img_2720 (MMS)

jobb till klockan 21 ikväll, sen hoppas jag på söndagsmys!


GÅRDAGEN

img_2536 (MMS)

Går dagen var helt underbar! Började med att vi åkte och mötte upp Robin på flygplatsen! Var så himla nervös och sen kom han där, min lilla solstråle! Åkte hem för att vila oss och sen blev det grill kväll hos svärmor! Så efterlängtad dag :) hoppas ni hade en awsome Valborg!!


RSS 2.0