KLICK KLICK


En liten beställning är på väg hem till mig. .  Hoppas verkligen att toppen kommer att sitta som en smäck för den är riktigt snygg! Och om jag har riktigt tur kanske jag hinner få paketet innan jag far upp till Jönköping?! I hope


MORSDAGFIRANDE


HAPPY



Dagens- nya linnet och favorit mintisarna..
-
Nu måste jag skynda mig ner till systemet och köpa mig lite dryck till kvällens bravader!! Glad, taggad och allmänt nöjd med livet. Ha en underbar dag fina ni!


FREDAG




Började denna underbara fredag med min Paula på stan! Fick med mig detta härliga linne bland annat. Annars har jag bara städat och passade på att putsa mina fönster viket verkligen behövdes..

tack för idag snäckan ♥


DAGENS DETALJER




Inviger mina mintgröna jeans från zaras idag, Älskar dom! Och i håret fick det bli en slarvig dunut!


MYSKVÄLL

Avslutade en bra dag med min Robin igår! Han tog med mig på en liten utflykt till sveriges sydligaste udde där vi köpte lite mjukglass och gick runt och njöt av sommarkvällen. . Sen kom vi hem och somnade båda två bums i soffan. Vilken härlig dag!




SUMMER




Vilket sommarväder vi fått.. Lika bra att passa på att ligga och gotta sig i solen! Är riktigt sugen på att dra en Pizza till lunch, har varit sugen på det hela veckan!


EN KVÄLL PÅ LILLA


INSPIRATION



Ni har väl inte missat att hemnet fått en inspirations sida med massor av inspo till hem och trädgård?
Jag älskar den !!


PÅ BÄTTRINGSVÄGEN




Fick stanna hemma från jobbet igår kväll. Mådde minst sagt pyton, men min fina vän & arbetskollega Paula ställde som tur var upp på att hoppa in så idag känner jag mig så mycket piggare och kommer att kunna jobba inatt!

Blev sen frukost framför måndagens & tisdagens BB avsnitt. Skönt att kunna få i sig lite mat igen. Men man ska väl känna att man lever ibland.. Nu har jag till och med fått lägenheten städad och kanske ska gå ner till stan. Behöver köpa toapapper!? Pust..


JUST NU

Det bästa med att vara sjuk, hihi


WEDDING



 Klickade hem denna klänningen som jag kommer att bära på min morbrors bröllop den 2 Juni.

Kommer att matcha den med ett par färggranna klackar och stort hårsvall..


NY VECKA



Hade världens bästa Lördag med Tegan med fika,Indiskt käk och en lyckad utgång på KB I Malmö! Är så tacksam för att jag träffat en sådan fin vän♥

Idag är det en mindre bra dag, har gått och blivit riktigt förkyld och krasslig! Tur att jag inte jobbar inatt så jag kan vara hemma och krya på mig för jag har verkligen inte tid eller lust att vara sjuk! Nu; Film, halstabletter och varm choklad. .


WORK




Ska snart tillbaka till jobbet igen. Inatt väntar ett långt pass innan jag får helg. .
Slängde ihop lite wok nu precis, så himla enkelt och så gott! Nu kommer min sambo hem så ska tjata lite innan jag ger mig iväg. Ha en bra fredag fina ni!


FOLLOW ME


 
Följ mig på Instagram:@lovisatrbg

 
Puss!


BRA START PÅ DAGEN





Kom hem från ett jobbpass nyss. Längesen jag sov så dåligt på jobbet, Låg och vred på mig halva natten kändes det som! Nu ska jag dra på mig träningskläder och ta en promenad.. Tänkte först jag skulle äta frukost efter men efter en natt på jobbet är jag vrålhungrig. .  

Ett litet frukost tips till alla som inte tål gluten är dessa Flakes and red berries. Jätte goda!!
Tyckte Sune också tydligen ;)


DAGENS


MIN HELG








FREDAG: Förfest hemma hos Hanna och utgång som blev riktigt lyckad. Alltid lika roligt att festa med mina tjejer.

LÖRDAG: Hemma med familjen under dagen och senare åkte jag och mötte upp Alexandra i stan för lite myskväll med hennes två vänner, sjukt trevliga! Efter lite skräckfilm vågade ingen sova ensam så jag sov hemma hos min Alex hihi! Mys

SÖNDAG: Lugn dag precis så som söndagar ska vara.. Lagade middag åt familjen och spelade lite kubb i det fina vädret. På kvällen blev det bio med Alexandra ''The lucky one''. Ni som inte sett den än, SE DEN! Så himla fin film, och det blev lite tårar där emellanåt . .

Fin helg, Jag är så lyckligt lottad som har sådan fin familj & vänner


DAGENS DETALJ


DAGENS KAP




Snodde åt mig dessa för ynkliga 150 :-, som hittat eller hur!
Från Skopunkten


HEMMA



Lämnar Trelleborg i tre dagar för att åka hem och ungås lite med familj och vänner! Är ledig till på tidsdag men åker tillbaka på lördag eftersom jag och älskling firar 2 år tillsammans, och det får jag ju inte missa!

Annars satt jag och Hanna i parken innan idag med lite gott käk, Var dock inte så varmt som vi hade tänkt oss så det fick bli en runda på A6! Har saknat min lilla tös.


GRYM VALBORG !


RSS 2.0