Som ett brev på posten

Idag dök mina linser upp i brevlådan som jag beställde redan igår! Sjukt snabba på att leverera snabbt lensway! Har allltid haft desas linser och de är kanon. Använder färgen brown, utan styrka! Tror de är billigast ute på marknaden också om jag inte minns fel.


Malmö

Kom precia hem från en mysig dag i Malmö med Robin, Vi har äntligen köpt oss ett fint soffbord som jag tror kommer bli så fint. Får det dock inte förns nästa vecka! Tummen ner. Åt en god turkisk lunch och sen vidare till tatueraren som tog ut min D.A i handen! Den som alldrig riktigt ville läka tyvärr! Nu inväntar jag Tegan på lite fredagsmys. Alltid lika trevligt!



Inspiration


Jag tror på Änglar

Det bästa på hösten är ju kvällarna med tända ljus och krypa upp i soffan och värma sig! För nu får man väl ändå säga att hösten är här?! Köpte ny blomma till brickbordet igår, Min favorit blomma! Har den nästan i varje fönster fast vita! Men dessa var så hima fin färg på tycker jag. Lite aprikosrosa :)


Inspiration



Så glad att jag själv äger dessa skinnbyxor! Lätt mitt bästa köp på LÄNGE

Långkok

Håller på att göra min första köttgryta, Skulle koka i 1,5 timme så den ska snart redas och kryddas! Luktar redan mumma! Fick lite städning gjord innan idag också vilket var riktigt skönt! Jobbbar ikväll igen så blir bara lite med mys med killarna innan jag sticker iväg!


Ny vecka

Ny vecka igen, Avslutade min helg med min bästa Alexandra! Vi var och fotade lite och hade lite kul haha! Sen hämtade vi libanesisk mat som är såå gott!! Efter det kollade vi på film och åt godis och chips tills vi mådde illa! Bra söndag.

Nu sitter jag här nyvaken och ska iväg med mamma på stan en sväng, Senare idag blir det hemfärd till Skåne igen!


Söndag

Helgen är över och det är inget jag är glad för! Har haft super kul verkligen. Idag ska vi till Mormor allihopa och fika och umgås, Sen efter det åker jag in till min bästa Alexandra. Vi ska ha en myskväll och kanske till och med övernattning! Mys.


Gårdagens detaljer



Sovmorgon

Äntligen en sön sovmorgon! Tack för den. Nu har jag gjort mig iordning för en heldag på stan med Mammsen och min bror. Hoppas verkligen att jag hittar något fint linne eller liknande att ha till mina skinnbrallor.. annars blir det panik !

 Ska försöka slänga in ett inlägg senare innan jag sticker iväg till fina människor på förfest!


Kinamat och hockey

Har frossat i kinamat och kikat hockey! Hv-Färjestad 6-2. Viktig vinst!


Hemma

Lämnade av Hillevi precis, vi har varit och ätit och gått på A6 en stund, fick med mig en dyr concealer hem som jag verkligen hoppas är bra nu.. Sen åkte vi på lite andra äventyr haha! Har alltid lika kul med Hillevi, Hon är underbar. Nu häng med familjen. Puss


Dålig uppdatering

Har inte kunnat blogga för Robin har haft med sig den bärbara datorn och den andra fattar jag inte något av haha! Nu sitter jag hemma i Huskvarna, Brorsan kom och hämtade mig! Så skönt att vara hemma. Nu ska jag fixa lite sen ska jag träffa min fina barndomsvän Hillevi.



Tejer ni som är singlar, Här har ni min söta bror! På han ba.. (han kommer döda mig om han ser detta)




Ny vecka

Ännu en ny vecka! Har jobbat inatt, igår mådde jag hemskt dåligt! låg i sängen hela dagen tills jag skulle åka till jobbet i stort sett! usch alltså haha. Vi ska snart åka och handla lite mat tänkte vi, efter det skulle Robin iväg och provköra någon bil han tänkt att köpa så får se om jag kankse hänger på! Annars blir det bara en lugn måndag!



Bild: Tegan och jag i lördags <3

Förfest

Nu KÖR VI !


Äntligen

Äntligen är det lördag! Och äntligen är mina naglar fixade igen! Bygggde lite igår kväll när ja inte hade något att göra! Tog mig tiden att göra fransk manikyr, vilket jag tycker är det mest pillriga att få det jämt och fint!

Annars idag sov vi lääänge och jag har fixat lite här hemma! Ikväll kommer det lite fina tjejer hit och förfestar. Vi tänker göra Malmö ikväll!



Förresten, Hur länge tor ni det tar att byta dialekt ?? Är lite orolig att jag ska börja prata skånska snart haha, har redan fått några pikar där hemma och det gillas INTE från varken smålänningarna eller mig hihi! Dock sjukt sexigt med killar som har skånsk dialekt ;) Eller ??

Nytt

Köpte lite rosor och två kuddar idag, har letat efter oranga kuddar ett tag nu men inte hittat några! Så fick bli lite mer åt koppar hållet, tror att jag ska behålla de! Blev ganska fint att bryta det oranga lite! Sen blir det silvergrå kuddar också men det får vänta för är paaank nu.





Bilderna är inte alls bra, Konstigt ljus blev det men ni ser på ett ungefär!

Inspo.


Renhorn?

Yes, Ett renhorn på väggen skulle jag mer än gärna vilja ha! Tycket att det är skitsnyggt! Kan ju tyckas vara lite gammelfarfar varning. Men jag tycker att det är helrätt i en modern lägenhet! Unda om man kan hitta detta på loppis tro?

Ska vara ett stort huvud tycker jag så det syns. och kanske ska man måla hela vit för att få bort den ''gamla känslan''. Vet inte, beror ju på vart man ska ha det ju! Snyggt är det hur man än gör.



Vad tycker ni ?

Chicy.se

Fastnade så för denna klänningen, grymt snygg till fest med klackar och en färgglad clutch eller till vardags med grova boots och grovstickad kofta! Men priset gör mig snål smålänning som jag är haha!




Inspiration



Älskar kvinnans stil, ge mig hennes garderob !!!!

Tröttis

Har precis kommit hem från jobbet och är riktigt trött! Sune har vält ner en av mina krukor så måste sätta mig att beställa en ny.. Dumma kisse! Sen ska jag sätta på en film som jag formodligen kommer att somna till. Ska börja tidigare idag igen så blir inte så mycket gjort idag heller tyvärr! Kram


Rutigt

På jakt efter en snygg rutig skjorta att bära till mina nya skinnbrallor.  Var kan man hitta fina? Någon som vet?


Beställt

Beställt tyg som jag ska göra en STOR tavla av! Valde ett diskret tyg. Tror det kommer att bli bäst så det inte blir för mycket färg! Så kan man också byta färg på kuddar osv! Tror det kommer att bli riktigt bra! Köpte även en söt ljuslykta som jag tänkte ha som vas med lite rosor eller tulpaner i. Levaransen tar ca 5 dagar så nästa vecka kan ni nog få se resultatet!



Kris

Mina naglar är verkligen hemska just nu, har inte orkat att bygga på ett tag nu! Men nu är det verklligen dags igen, man känner sig så mycket snyggare bara man får långa fina naglar! Eller hur? Ska ta tag i det  i veckan och beställa lite nya saker till lagret! Måste ha något höstigt! Svarta är ju grymt snyggt! Funderar på att satsta på svart akrylpulver för att slippa pillret med glittret! sen kanske lite silverflingor på det svarta! Lite höstigt sådär! Japp så får det bli..




Tänk om man kunde skapa såhär fina naglar. Bilden lånad från: Lady J

Godmorgon

Idag tog vi oss en regäl sovmorgon och nu har vi käkat frukost! Vi tänkte ta oss ner till stan en sväng och göra lite ärenden!Har varit riktigt skönt att vara ledig i några dagar men ikväll ska jag tillbaka och har tre nätter framför mig!


Just nu

Nu; Milkshake,ljus och fotboll på tv! Mys..




Förbjuden shopping

Sprang iväg och postade ett brev och sprang in på HM en snabbis för att kika in jackan jag bloggade om innan, Fick med mig en hem! Tyckte den var fin och priset är rättvist! Borde inte shoppa igentligen men en jacka måste jag ha och de tar slut innan man ens hinner att blinka! Så ett undantag hihi, Nu kom en mysig Sune till mig i soffan. Mannen spelar.. NHL såklart! Tur jag har lillkillen. Puss på er



Inspiration


Dagens vill ha



En militär grön höstjacka hade inte varit helt fel just nu! Ska ut på jakt efter en sådan bums.

På jobbet


Har ett riktigt långt pass framför mig idag, Nämligen ett helt dygn! Det ni. Men självmant! Så får jag ledigt hela söndagen istället så det var ett ganska bra byte ändå! Alltid skönt att vara hemma och fixa lite en söndag och bara sätta på en film på kvällen. Älskar


Tumme neeer

Tumme ner för att min Sambos NHL spel dök upp i brevlådan idag.. Vet en överlycklig kille som snart kommer att komma hem! Pust.



Kom precis hem från stan, har tagit en fika med söta Martina! Alltid lika trevligt :)

Skinnbyxor

Mina skinnbyor jag köpte igår, Så länge har jag letat och nu hittade jag äntligen ett par jag gillade!


Inspo


8 September

Idag har vi gjort lite allt möjligt som, handlat,tvättat åkt in till Malmö men i onödan.. Skulle ta bort min DH på handen för den är så inflamerad, så hade de stängt tidigare? det är ju kul! Så gör ett nytt försök imorgon! Sen hem igen och pyssla om kissen.. Vi måste ha extra koll på killen nu för han har börjat att kissa lite överallt vilket gör oss helt tokiga! Någon som haft samma problem och vet vad man ska göra ?








Ett lyft för KappAhl

KappAhl har gjort ett riktigt lyft i höst och fått in en riktigt snygg kollektion. Värd att kolla in kan jag säga! Priset är lite dyrare än vanligt men riktigt fina plagg och regäla



Inspiration


Godmorgon

Blev väckt tidigt av en liten kille som var trött på att mamma bara ligger och sover! Så det var bara att gå upp och ge honom mat och lägga sig i soffan! Snart kommer Bella hit på lite filmmys, vädret just nu är ju inte speciellt lockande ..



 Han älskar att titta på tv :)

Nytt

Fick lite nytt av mamma och pappa i helgen, ett par jeans och nya höstskor! Jeans kom jag inte ens ihåg sist jag handlade, men dessa kommer användas flitigt i höst och vinter!


Ny vecka

Helgen är över och jag har haft det riktigt bra hemma i helgen, festade med vännerna fredag lördag! Gick på stan med mamma hela lördagen och igår åkte jag hem och jobbade inatt! Längtar redan tills jag åker hem igen, nu är det bara två veckor kvar!





A6

Upp en snabbis för att se om jag hittar något att ha på mig! Ska möta upp min Hanna där med. Sen måste jag hem och vila och umgås med Mamma & Pappa innan det blir utgång med efterlängtade tjejer! OOH är så glad över att vara hemma!


Jönköping

Kom hem vid tolv tiden och mötte upp Mormor för en fika på stan! Och nu är jag hemma.. var precis med om en helt sjuk märklig sak när jag och mormor parkerade utanför vårt hus! Det låg en katt och solade som var lik mammas katt! Mormor frågade om det var Jesper (mammas katt) Nej svarar jag. Men sen går han fram till mig och mormor bara : Jo Lovisa detta måste ju vara Jesper! haha jag känner fan inte igen han, han känns hur stor som helt o pälsen är helt lurvig.. Inte alls som Jesper! Han går fram till dörren och vill in? Jag börjar ju få lite smått panik på tanken att det kanske är Jesper som vi haft i mer än 10 år och jag tror inte det är han?? Ringer upp mamma o frågar om det finns en likadan katt i området men nej hon säger att det självklart är jesper! Går fram till han o lyfter upp han men tycker han är as äcklig o släpper han :( stackarn! Kollar efter ett märke han har på sin läpp som han fick som kattunge! Fläcken är DÄÄÄR!! FYfan kände inte igen min egna lilla katt :( Måste ju vara för vi har lilla Sune hemma i skåne som jag tyckte att Jesper var helt ENORM.. Borde kanske komma hem oftare ha ha ;)






RSS 2.0