Äntligen sovdags

Har haft en mysig kväll tillsammans med Tegan! Nu är jag super trött så det blir faktiskt sängen på momangen! Puss


Blommor

Äntligen har vi fått in lite blommor i storarummet! Köpte även två till ballkongen också! De lär ju snart blomma över men hoppas på att de får stå några veckor i alla fall! Sen får man plantera vinterblommor haha!

Så här blev det;



Färdiga

Åh de blev som små söta bakelser, ser såå goda ut! Gjorde några med grädde och bananskivor och de andra färgade jag gräddet rosa och toppade med hallon! Hur gott ?



sorry för lite dålig kvalle på bilderna.

Inspo



Just nu

Just nu; Bakat kladdkakemuffins! Hoppas på ett bra resultat.. Så nu sitter jag och väntar på att de ska kallna så jag kan dekorera med lite grädde hallon o kanske lite strössel. Yummie







Kräftor

Yummie, visst är det gott med kräftor! Riktigt sugen på att ha en kräftskiva när jag ska hem i helgen.. men får se om det finns tid till det!



Morgonmys

Haft en mysig morgon med Robin och kissen! Nu sitter mannen och spelar och vi ska snart iväg och storhandla! Resten av dagen får vi se vart den tar vägen.


Vill ha

Ett par Dr.Martens får mycket gärna ta och bli mina snart


Mys

Mys med kissen innan det blir feeest med tjejerna! TAGGAD


The Ark

Jobbade igår kväll och inatt. Vi var på malmöfestivalen och kollade på The Ark vilket var jätte bra och trevligt! Sen blev det nattbad och hem och lägga sig.. Hyfstat trött idag då jag fick fyra timmars sömn!




Vår prins

Lilla Sune har verkligen gjort stora framsteg dessa två dagar! nu leker han för fullt och börjar att komma och kela med både mig och Robin. Han är bara för go det lilla livet!



Hinner inte

Hinner inte blogga idag, har varit fullt upp! Först kom Bella och väckte mig imorse, gick på marknaden och åt en vidrig Lunch haha! Sen hem och mysa med älsk o Sune. Sen fixa mig snabbt och åka till jobbet! Ikväll ska vi på Malmöfestivalen, Yheejj!!


Inspiration


Båstad

Jag och Robin har länge pratat om att skaffa oss en kattunge! Och idag tog vi tag i det, var viktigt att det skulle vara en röd hankatt och efter många samtal och letande så hittade vi vår fina kisse! Ända borta i Båstad bodde han.. Han är underbar men han är lite orolig och saknar nog sina syskon och mamma.. Men det går nog över om några dagar! Mycket nytt för lillen ju. Vår bebis <3


Inspiration


Cupcakes

Var rastlös innan så ställde mig och bakade, gjorde mina första cupcakes och de blev helt okej.. Bara toppingen som skulle vara lite mer stel men då vet jag det tills nästa gång! Vet dock inte vem ska äta upp alla haha! Hoppas Robin tycker om de eller så får jag ta med mig till jobbet.



Resultat

Satte upp min & pappas hemmagjorda ljustavla igår! Den blev så himla fin när den var tänd och jag är super nöjd med den.. Mysfaktor på hög nivå!


Gårdagen

Igår var det verkligen fullt upp med att gå på stan och handla saker till lägenheten, Inte det bästa när det är malmöfestival och packat med folk, Sen höll jag och mamma på med gardinerna i timmar men till slut blev det jätte fint! Har haft en jätte mysig helg med världens bästa föräldrar!






Mocka & fjädrar

DAGENS


Slutat

Slutat jobbet nu och ska hem och sova en stund innan jag ska sätta igång med handling och städning! För på kvällen kommer mina päron äntligen !! Får se om jag hinner att blogga något under dagen som går, Så håll utkik!


Insperation


Dagens detaljer

Nu blir det soffhäng innan jag ska iväg och jobba inatt! Ha det bra mina fina!



Shorts New Yorker Kängor Din Sko ''Halsduk'' Gina Tricot

Rosor

Fick bli vit/rosa rosor, Älskar färska blommor! Nu möttes jag av en hel hög med post som ska sorteras och betalas, mindre kul ju! Men ett brev var bra och det var mina skattepengar..




Finbesök

Imorgon kommer mina päron ner och stannar till söndag! Ska bli så himla mysigt och jag hoppas att vädret håller i sig! Nu ska jag springa ner till stan och leta lite färska blommor! Later

 

Usch minns när denna bilden togs, Känns som igår! Har aldrig blivit så lurad av en människa i hela mitt liv som jag blev av människan jag umgicks med här.. Eller är hon ens mänsklig? Gosch fyfan..

Inspo


Morgontrött

Jag har jobbat inatt och ska slänga mig i soffan för är så otroligt trött så jag återkommer när jag blivit människa igen Puss


Bord i akryl

Gud hittade ett så fint bord innan som jag fastnade så för! Men jag var orolig att inte R skulle gilla den och mycket riktigt stämde detta! Så kanske får släppa det :S Så svårt att hitta ett fint bord och så ska ju måtten stämma och detta är det ända jag hittat.. Älskar det!


Snickerboa

Sara och jag fick ihop den, nu ska den bara upp på väggen och det fixar pappsen när han kommer i helgen! Nu ligger jag och svalkar mig i soffan, för fytusan så varmt det blir i lägenheten när solen ligger på!



Sysslor

Jag har fullt upp att pyssla i hemmet idag! Tvätt och mat håller jag på med just nu, Och när som kommer Sara och ska hjälpa mig att få ihop en hylla som ska vara över tv:n! Sånt vågar jag mig inte på haha! Återkommer senare

Natti natti

Nu säger jag godnatt och ska krypa ner hos min going! Visst är det lite roligt med rörliga bilder haha!  


Yes !!

Har precis klarat att göra en header helt på egen hand. Fast hjälp av ett youtubeklipp haha! Just nu gjorde jag bara en jätte simpel men får duga för tillfället! Bra för att vara mig. Nu; Fotboll med R. Puss på er

Dagens detaljer



Nytt i hemmet

Blev några små köp till hemmet idag!
Kunde inte motstå dessa söta salt & pepparkar;

Köpte denna underbara ängel att ha på mitt brickbord;


Och två silvergrå kuddar till sovrummet;

Malmöfestivalen

På fredag börjar Malmöfestivalen, I helgen kan jag inte gå för då kommer mina päron hit! Men nästa vecka ska jag försöka ta mig in och festa lite ibland vimmlet. Någon som ska hit ?

Morning

Har vaknat för en stund sen, Och ska snart ta mig ner till stan och kika lite inredning! Robin jobbar till 16 idag och sen skulle han kolla på fotbollen så det får jag stå ut med ikväll haha!


På jobbet

Inatt så blir det jobb för min del! Slutar 11 imorgon bitti och sen ska jag bara hem snabbt innan jag ska ta mig till jobbet igen. Men en helg med kallt och regn så kan man ju lika väl jobba tycker jag! Nu ska jag slänga i mig min goda smörgås. Mumma!


Dagens


Stan

Var på stan innan med Isabelle! Käkade lite och gick runt och kollade i butikerna. Trevligt! Och nu måste jag ner till stan igen och köpa glödlampor. Ååhh!
 
Söta Isabelle


Nytt i hemmet

Idag fick vi soffan hemlevererad! SÅÅ jäkla skönt att ha en soffa alltså. Trodde dock att den skulle ta mindre plats än vad den gör! Enorm är den men jätte fin! Och kommer bli så mycket bättre när allt annat är på plats!

Köpte två ''träd lampor'' också och de är jag super nöjd med! Ska bara fixa glödlampor och hoppas på att de är fina tända också ;)



Gosigt

Har bara varit en skön dag med mycket mys! Så det ska vara när det regnar ute och man är ledig! Om ni undrar vad Robin pysslar med på bilden så testade vi vårat kinekt spel innan middagen haha! Perfekt att spela det nu när vårt vardagsrum ekar tomt! men IMORGON får vi soffan...




Bara ett träd

Tror bestämmt jag kommer att inhandla två av dessa lampor nu i dagarna, Så enkla och fina och älskar ju silver och kommer nog att passa bra i vardagsrummet! Kommer från Åhlens och går loss på 600kr/ stycket!        
        

Godmorgon

Gjorde lite frukost till mig och R imorse och sen åkte vi iväg för att hämta ett paket! Möttes av en bötes lapp på bilen oockså.. inte så lämpligt just precis men sånt som händer när man inte fattar datumpakering haha! Idag blir det en lugn dag, Öser ner regn idag med så man känner inte för något! Uscha


10 Augusti

Ny dag, en ledig dag! Så skönt. Robin och jag ska snart äta lite frukost sen får vi se vad dagen tar vägen

Igår när jag satt på jobbet hittade jag på en av bloggarna jag läser en sida som det finns fake tattos på. Perfekt tänkte jag eftersom att jag är lite feg och vågar inte riktigt ta tag i det! Har länge tänkt göra en svala på handleden tillägnad min bästa vän & förebild- Min fina Morfar. Så jag ska beställa en sådan och testa hur jag trivs med den! Finns jätte fina faketattos till billiga priser. Kolla in faketattoos.se


Något i denna stilen

Snart får jag ledigt

Snart får jag ledigt i tre dar, ska bli himla skönt! Fixa lite hemma i lägenheten och änligen få lite tid med min älskling. Efterlängtat


Modekungen



Finns grymma smycken på Modekungen.se

Pizza

Hade ju självklart glömt att ta med mig min matlåda till jobbet idag.. Så det fick bli pizza med utkörning istället och det funkade ju perfekt!


WORK WORK

På jobbet igen och slutar 21 idag! Gårdagens utgång blev lyckad! Vi hade bara lite svårt att komma in på krogarna då det är 25 basst i Malmö. Sinnes! Men som tur är så är Tegan från Australien så hon kunde prata in oss haha. Blev inte många timmars sömn inatt kan jag säga så jag är ganska sliten. Hoppas er helg har varit fantastisk!


NELLY.SE

Dessa goingar kommer från Nelly och får gärna ta plats i min skosamling.


PÅ JOBBET

Just nu sitter jag på jobbet. Hoppas att dagen går fort idag för ska bara hem snabbt och fixa mig innan jag sticker iväg till sötnosen Tegan! För ikväll blir det utgång i Malmö! TAGGAD


KVINNORNA I MITT LIV






Så fina är ni allihopa.
Saknar er

GODMORGON

Godmorgon!! Nu har jag slutat, har jobbat inatt så ska köra hem och krypa ner brevid min sambo. Idag ska vi ta tag i och rensa ut den gamla lägenheten och åka till tippen vilket kan ta stora delen av dagen så får se om jag uppdaterar senare helt enkelt! Ha en fin dag. Kärlek



Jag och baby förra midsommar


NAGLAR-CHECK

Jag hoppade över att tvätta idag, orkade inte med det så jag tog och fixade mina naglar istället vilket verkligen behövdes! Big time. Blev en lagom längd med svart tipp och toppade med ett diskret glitterlack! Har tröttnat på de pastelliga färgerna jag haft det senaste så därför fick det bli svart tipp denna gång





SNART HEMMA

Snart är jag hemma och ska upp och laga mig lite frukost. Är lite småtrött så det bli nog att lägga sig och vila innan jag ska ta mig en promenad tänkte jag! Sen väntar det tvätt på mig också.. Pust!



Visst ser vårt kvarter sypermysigt ut? Älskar de gamla stenhusen

WORK

Sitter på jobbet och kollar runt lite på nätet, Inredning och lite annat kul! Finns ju så mycket som man vill ha! jag återkommer imorgon så hoppas ni får en bra dag i det underbara vädret. Puss


VARMT

Ännu en varm och skön dag har vi fått idag! Kom hem från jobbet vid halv tio imorse och gick och la mig en stund innan det blev lunch och lite sol på ballkongen.. och nu jobbar jag igen! Massor av jobb denna vecka, men det behöver jag nu känner jag!




TILL HÖSTEN

Även att det är svårt att inse nu så är ju faktiskt hösten snart här! I butikerna har de redan fått in alla plagg till hösten och det känns ju sådär! Men ändå lite mysigt med lite höst kläder kan jag tycka.. Sprang in på GT en snabbis för att kolla in denna! Perfekt nu till sensommarn/hösten då man inte riktigt behöver jacka ännu! Denna på axlarna till ett par höga klackar och skinnbyxor! Vad tror ni om det?


ENDAST 150 KR..

BARNDOMSVÄN

HAHA WARNING !! Jag hittade en lite små komisk bild på mobilen idag på mig och Johanna! Vad hände här ?! Tänka sig att jag & Johanna har kännt varann i ca 15 år nu! Helt galet alltså vad man känner sig gammal.. Tiden går fort.


FRÅN VÅR BALLKONG

Jag och R bara älskar vår fina ballkong! Vi köpte möbler igår och såhär fint blev det! Bara den lilla soffan som inte kom med på bilden. Sen lite blommor och lyktor också så är det klart! Idag satt vi och år vår första frukost här, så himla mysigt! Och sol har vi heela dagen lång också! Trivs




LEDIGHETEN ÄR ÖVER

Då var semestern över, Sitter nu på jobbet och slappar! Känner mig fortfarande lite hängig och klen efter min dunder förkylning som jag fick i helgen men det börjar gå mot det bättre nu! Känns ändå skönt att börja arbeta igen tycker jag, Trivs så himla bra här och hoppas att jag kommer att stanna här ett bra tag!


INGEN TID ÖVER

img_4147 (MMS)

Bloggen har blivit lidande pga flytten! Vi har fullt upp och fixar och donar! Utan internet tills på fredag så då är jag igång igen. Ha det bäst fina läsare, Puss