NEW IN


Var nere och köpte mig en Acapulcostol som kommer att pryda mitt dressingroom
Kommer från Åhlens och kostar 999 kronor

inredning


Jag har varit på jakt efter en golvkandelaber till vår hall nu ett par veckor men jag hittar verkligen ingen.. Det är ett måste att det ska vara ljushållare till blockljus och de verkar vara sällsynta!! Om man inte vill betala typ 5000 spänn vill säga. Känns ju lite väl saftigt?

lördag kväll



Jobbade till 18 ikväll och kom hem till Robin och hans vänner! Tittade på bidragen till kvällen melodifestival.. Jag hatar ju verkligen allt som har med schlager att göra!! Men här nere är de ju helt frälsta i detta. Dock var ju Dannys låt bra, men det var väl allt.. Nu ska jag snart slänga mig i sängen, för imorgon är det jobb igen! 



gardiner




Blev en hel del idag till lyan!
Bytte från de oragnga gardinerna till att ha helt vitt i båda fönsterna i vardagsrummet. Lättare att ha vita gardiner så man kan byta färg på kuddar osv istället! Så nu ska jag på jakt efter färgstarka kuddar.. Tips på vad man kan ha för färger så ge gärna förslag!


snåla människor


Jag älskar att spendera pengar!!!
Fast samtidigt är jag väl ganska så sparsam av mig också. Jag har ett ''måste'' vara månad att jag måste spara undan ett visst antal tusen annars får jag lite panik haha! Annars köper jag det jag vill ha och behöver.. Kan störa mig grymt på folk som tex har ett jobb och som är så jäkla snåla och inte lever helt ut! Som att betala något inträde för något uteställe kan ju vara ett jätte stort problem för en del? det handlar liksom om 120 spänn. Blir ca 400 om man festar varje helg vilket man inte gör nu för tiden! DET är riktigt irriterande.. Sluta snåla liksom :)

Nu måste jag sticka, Ciao


mys



Godmorgon från två trötta! Vi har precis gått upp och ska slänga i mig lite frulle innan Sara kommer och hämtar upp mig! För idag blir det att åka och köpa lite nytt till hemmet igen. Vill bara ha allt klart så man slipper gå runt och störa sig på saker som inte är färdigt än!


Torsdag




Hur härligt värder är det inte idag ??
det blir att inviga briillor och skinnjacka idag! blir ett snabbt inlägg, ska kila iväg till bussen för att åka och kolla på lite hockey. Sista matchen för iår.. Och jag klagar inte haha! Puss


ledig


Bild från i Lördags

Jobbade inatt så idag är jag ledig och det ska bli riktigt skönt att få sova hemma och ha myskväll! Nu ska vi laga lite mat och sen sätta på någon film! Imorgon ska jag ta tag i träningen igen haha


Lördag




JÄVLA skönt att vara ledig idag!
Jag har längtat efter denna dagen hela veckan! Och efter att få sminka sig o ha fina kläder på sig och känna sig lite snygg haha! Idag blir det utgång med Tegan. Först till examenfest och efter det slutar vi kvällen inne på Etage i Malmö. LOVE


detaljer

Detaljer från dagens!
-
Jeans NYA gina tricot
Top vero moda
Jacka H&M

budget vs lyx

Jag vill verkligen ha liknande skor till våren, bär ju upp vilken tråkig outfit som helst..

BUDGET: Sandalett från Topshop/ 715 kr.
LYX: Sandalett från Gucc 5 940 kr.

frukost

Två nätter avklarade! Ska mumsa i mig min ägg & sill frukost.. sen måste jag ta mig ner och träna! Var nog 2 veckor sedan nu. Fy skäms på mig. Innan det måste jag gå ner till stan, Mitt jäkla visa kort vill inte fungera av någon konstig anlednig ?

lookbook.nu


alla hjärtans dag




Tänt ljus i hela lägenheten och lagat god mat. Mer än så behövs inte för en mysig alla hjärtans dag tycker jag! Nu blir det en film också, Hoppas ni haft en jätte bra dag med nära & kära. . PUSS


lila naglar




Gjorde mina naglar i Fredaga och så här blev de.
Lite lila glitter känns inte allt för skrikigt nu på vintern. Använder världens härligaste nagelolja som luktar annanas!! Vill äta upp den. .


nytt i garderoben




+ en vanlig svart hoodtröja


shopping

Kom precis hem från malmö! Blev en shoppingrunda med fina Tegan, Köpte en hel del som jag visar senare! Nu är jag dött ska ska bara dega i soffan!





shopping

Kom precis hem från malmö! Blev en shoppingrunda med fina Tegan, Köpte en hel del som jag visar senare! Nu är jag dött ska ska bara dega i soffan!





fredagsmys




Lagade super god middag tills ikväll.. Potatisgratäng,kött,kantarellsås och sallad! Mumms så gott det var. Nu ska vi ta oss ner till hemmakväll och köpa gotte.
Ha en trevlig fredagsväll, puss


dagens vill ha



nytt


Lite av våra senaste inköp till hemmet! Ny matta i köket och ny tavla i sovrummet.


mellis



Perfekt mellanmål! Och den är dessutom glutenfri för oss som är det. Det gör att den är lite dyrare med ack så god den är! Jag har vanilj yougurt och hallon till. Himelskt!


snö




Såhär såg det ut i fönstren när jag vaknade imose! har inte varit NÅGON snö på hela vintern men det ska komma 2 månader för sent? Så typiskt, Hoppas verkligen att det försvinner! Ledig idag och imorgon så ska bara ligga i soffan och lata mig ikväll! ;)


HEEJ


Godmorgon.. Sorry för kass uppdatering ifrån gårdagen! var hemma med familjen på dagen och lagade middag till dom innan jag skulle iväg och hämta upp Alexandra på jobbet! Åkte och kikade en bio En dag i Phuket. haha så jäkla bra var den, satt och små garvade hela filmen! SE den.

Annars idag blir det lugnt, ska snart upp till Farmor & farfar och tigga lite frulle där hade jag tänkt! Sen träffa Mormor och hjälpa henne att färga hennes hår, hur det nu ska gå :)


Inflyttingsfest



Bilder; Jag i lördags

Var som sagt i Olivias nya lya!
Det blev en jätte bra kväll hemma hos henne med spel och grejer! Tog oss vidare till Sliver och där är det ju som alltid för mycket folk så man blir ju tokig! Men roligt att få träffa alla fina vänner!!

....



Följ gärna mig på;
Instagram @lovisatrbg
Twitter @lovisaHva

PUSS


honey im home





Tog tåget från Malmö efter nio tiden imorse! Och landade i Jönköping vid 13, mötte upp min fina Alexandra för lite lunch på Liban Deli.. älskar deras mat! Blev en stund på stan också, fyndade faktiskt två linnen på Monki på 100 riksdaler styck


hemfärd




Har äntligen bokat tågbiljett hem till Jönköping idag. Åker tidigt efter jobbet på fredag morgon och stannar till tisdag kväll! Kommer bli så mysigt!


RSS 2.0