Shopping!

Har haft en super trevlig dag på stan med fina Jenny, Hittade två saker på rean. Inte illa!

(Enkel overzize kofta,skit snygg med bara ben o höga klackar eller boots, 100kr)

 

(Vardagstopp, 80kr)

(Och en ögonskugga som jag bara älskar, speciellt den mörklila, den blir så fin när man ska ha en sotad look,125kr)


INSPERATION



28 februari


Då var det måndag igen, Har haft en kanon helg och nu är den redan över.. Nu ska jag träffa min Jenny! Vi ska till stan och kika lite, Mys.


Återkommer senare, Hugs


Godnatt


Nu är det dags för sängen för min del, Har ju bara varit en lugn dag men ändå är jag helt slut, Måste varit min hjärna som gått på högvarv hela dagen.. Jaja, imorgon får jag se vad som händer, kanske shopping? Jag är såå sugen på en virkad klänning i naturvitt från BikBok. Får se hur det blir med den saken!


Vimmel


Snart sitter min tokfia på planet till Thiland, jag är så avis på henne att hon ska få sol och bad i två veckor! Kommer sakna henne som bara den <3 Ikväll har jag bara tagit det lugnt och varit hemma med familjen, Skönt!
Hoppas att ni med haft en bra söndag. Puss


Vi hamnade på förstabilden på Jclub.se! :)

(Jag, Hanna & Andy!)


Våren är påväg


Nu när våren känns så nära vill man bara dra på sig en söt klänning och sprina barfota i gräset, Shit vad jag längtar tills man kan göra det, Underbart! Innan det blir så pass varmt att man kan dumpa skorna tänker jag matcha sockersöta klänningar med grova kängor och skinnjacka!

 

 

 

 

 


27 Februari

Igår mötte jag upp Hanna på stan och vi åkte till hennes syster och kollade in hennes nya lägenhet, sen vidare till krogen för att bara kolla läget och kolla på allt folk! Min lilla prinsessa åker till Thiland ikväll och jag kommer att sakna henne som bara den! Hon är bäst!
Gårdagens:



Ta hand om er!

Gårdagen

Godmorgon alla fina läsare, Usch så dålig jag varit på att uppdatera men jag har haft fullt upp med att umgås med mina vänner och igår var jag på a6 med hanna och sen blev det utgång igen! Dock inte lika kul som i torsdags för det var fan oslagbart så kul vi hade! Alla var verkligen på topp och det gillar vi! Tänkte bjuda på några bilder från igår, så varsågoda! Puss.

Bild: Jag

Bästa vännen Hanna

Hanna & Oliva, Så fina!

Haha här dyker Hanna över oss och Olivia har blivit kockad och faller baklänges!

Denna bild får avsluta, Sjuk gullig bild på oss! <3

Vi satt i mitt flickrum hela kvällen och hade jätte trevligt, Sen vidare in till stan och där slutade det på Centrum! Tack för igår tjejer, Älskar er!

 


UTGÅNG

Ikväll blir det Caj med tjejerna, Hoppas på en lyckad kväll!

 

Jag & alexbabe

Haha pose, Älskar hennes fotölj!


Ring Design

Ringen på mitt pekfinger bara älskar jag, det är mammas ring från början och den är tillverkad av en känd designer som gör smycken av skedar och gafflar. Hur coolt? Min ring har varit en silvergaffel som ni kankse kan se om ni använder fantasin ;), Nu har silvret mörknat lite men det tycker jag bara är ännu mer rätt! Skit snygg tycker jag!

 


Exclusive Stina


Kan inte bestämma mig om jag ska behålla dessa, tycker att de ser ganska klumpiga ut i verkligheten och känns nästan lite stora, skulle nog behövt de i 36:or! Funderar på att behålla de och beställa ett par till men i bruna kanske, de är ju ändå rätt häftiga måste jag säga! Vad tycker ni ?


Hemma

Kom hem från Alexandra nu och vi har haft det riktigt mysigt, Lagat mat och kikat på en film! Hon är en fantastisk tjej!  Nu blir det Big Brother för min del sen sängen! Imorgon hade jag tänk att inte sova bort halva dagen. haha

Bjuder på en dagens också

Jacka: Kaninpäls

Klänning från Turkiet

Skintajts: Gina Tricot

Boots: Din Sko


Klar


Sådär ja, Då är jag klar för att åka in till stan och min pingla! Oh jag går bara och smilar hela tiden känns det som, FAAAN vad gött det är att vara hemma! Jag som alltid sagt att jag aldrig kommer att flytta härifrån, Tänk vad kärleken kan få en att göra galna saker :) Återkommer senare! Hugs

 


Min fina vän


Snart ska jag äntligen få träffa min fina vän Alexandra! Vi ska nog hem till henne och laga lite mat och så, kommer bli hur mysigt som helst! Har saknat henne så himla mycket, Vi kommer nog att ha massor att prata om! Nu ska jag göra mig iordning och äta frukost! Take care

Bild: Alicebabe & Jag

Paket

Fick ett paket från Nelly.se! Vad det är får ni se senare


Hem ljuva hem

Blir bara detta inlägg idag, Nu har jag packat min väska för två härliga veckor i Jönnet! Underbaaaart. Snart ska jag redan gå till bussen för att jag ska jobba inatt igen, Slutar 08.00 och då tar jag tåget direkt!


Hoppas att ni haft en kanon helg! Pussar

'

 


!

Var tvungen att rent ut kasta ut de jädrans skenorna med tandblekningen i, fick en sjuk smärta i en av framtänderna. Liksom ilade, kändes ungefär som när jag lagade ett hål utan bedövning haha! Gjorde riktigt ont! Ska nog inte använda det mera, kanske fräter hål på tänderna eller något? Inte bra! Nu ska mamma & pappa boka biljetten hem åt mig, oh jag vill bara att dessa två dagar ska rusa iväg! Ta hand om er.


White teeth

Nyduschad och bleker samtidigt tänderna, Snyggt ;) vad tusan ska man göra idag då? Börjar jobba kockan 18.00 så blir väl kanske bara en långpromenad i det fina vädret eller liknande!


Insperation

Älskar stilen!

Nu ska jag och R sticka och beställa mat, Jag ska bjuda honom på planka och sen ska vi åka till hans Mamma och ha en riktig myskväll! Vi skulle igentligen gått på bio men finns inga vidare filmer att se nu tyckte vi, Så det får vänta! Blir formodligen ingen mer bloggning idag tyvärr. Hoppas att ni står ut ;)! Ha en jätta bra kväll, för det ska jag ha med min älsklig! Puss

Lookbook.nu


Ringar


Mina favoriter


Make Up


Dagens Make, lätt sotade ögon!


Black & Silver


Aj mitt huvud
, tog precis en alvedon och hoppas på att det bli bättre! R spelar match ikväll och kommer hem 22.30. Då står maten på bordet och dags för kvällsmys, har inte träffat honom sen i förrgår!

Jag hoppas att ni också får en mysig kväll! Hugs

En hälsning till Mamma, Pappa & mina bröder, jag saknar er

 


BESÖKSREKORD


Förresten, Jag hade besöksrekord igår! Hur roligt som helst och jag hoppas verkligen att ni stannar framöver och att ni bli ännu fler såklart!




Ny Hobby

Kom precis hem från jobbet, och har nyss beställt hem material så att jag ska göra mina egna akryl naglar. Kommer säkert att vara jätte svårt i början men man får öva, kan nog bli en riktigt rolig hobby tror jag! Leveransen skulle ta 1-5 dagar, jag vill börja redan nu! Nu blir det sängen för mig, återkommer senare. Puss

Beställde massa fina glitternyanser, perfekt till våren/sommaren

 


Jönköping Baby

Trodde att mitt hjärta snart skulle komma hem till mig, men icke, han hade träning och jag ska iväg till jobbet så vi ses inte förns imorgon :(! Tänk att det bara är en vecka kvar till jag kommer hem till Jönköping, Saknar alla där hemma otroligt mycket.. Det bästa är att jag kommer att stanna hemma i två veckor! Det innebär att umgås med familjen,fest och en massa äventyr. Can't wait

Bjuder på en dagens också!

ChockRosa


I tidningen CHICK jag köpte igår var detta upslag med, att nu ska det vara matta och chockrosa läppar! Hur rätt som helst tycker jag, så jag ska på jakt efter det perfekta läppstiftet! Vad tycker ni?

 


Heels


O tycker verkligen om dessa klackar på något sätt, De är lite ful snygga sådär! Ett par cornblå hade varit perfekt till en helsvart outfit och de beiga till en blommig sommarblåsa! nu är frågan, vilken färg? Tror det lutar åt blåa, Kul med lite färg tycker jag!

 

 

Godbitarna kommer från nelly.com

 


Godmorgon!


Idag var jag uppe med tuppen på jobbet, Redan klockan 06:00! Kom precis hem och har gjort mig en god frukost och ska krypa ner och sova en stund! Vi hörs senare idag, puss på er!


Förslappade?



Idag har det varit en riktig hemma dag för oss, Vi var & handlade på förmiddagen, det är allt! Sen har vi bara suttit hemma och degat. Ska snart ställa mig vid spisen och fixa lite mat till oss. Ikväll blir det jobb för min del och R sitta hemma med sina vänner och kolla på fotbollen!


haha ni ser ju själva, vad händer?


Poncho

Denna poncho får gärna finnas i min garderob nu i vår, Tänker ha den till skinnbyxor,kängor och skinnjacka under för småkalla vårkvällar!  Vet att jag har en naturvit poncho hemma som också kommer att användas flitigt!

Den kommer från Lindex för bara 199:- Som hittat!


14 Februari

Idag är det som ni alla vet Alla hjärtans dag! R kom precis hem med en jätte söt nalle och RIHANNA biljetter till hennes konstert i october! Blev hur glad som helst, han är världens bästa!

 

Hoppas ni med får en mysig alla hjärtans dag & ta hand om nära & kära! Puss

Åh, jag längtar! Kommer bli grymt, Minst sagt!

Söndag


Gårdagen var riktigt lyckad, träffade jätte trevligt folk. Har inte en aning om vilka brudarna är haha men kul hade vi! Idag har jag bara legat nerbäddad i sängen, man mår som man förtjänar idag! Sen ikväll blir det jobb :)

Hoppas att ni haft en lika bra helg som jag har haft

.


Nu sticker jag! Ciao



Utgång



Ikväll blir det Utgång med grabbarna! Ha en bra lördagskväll. Puss


Äkta Vänskap



Sitter & kollar i min fina bok som jag fick av fina Alexandra när jag flyttade! Vilka fina minnen vi har tillsammans. Saknar min lilla solstråle, Älskar dig gumman 


 


Ändrade planer

OKEJ, det blev nu ändrade plander inför kvällen! Emelie skulle jobba så det blir jätta stressigt om vi ska hinna festa, så det får vänta tills imorgon stället! Så ikväll ska jag & älsklingen ha taco och filmkväll! Inte fel det heller.
Nu ska jag ner och slänga en massa skräp & efter det iväg & handla!
Ha en supermysig fredag, puss

Bild: R igår

Ordning & Reda

Nu har jag städat garderoben i två timmar! PUH, Äntligen har jag riktig koll på mina kläder och mer plats finns det till alla kläder som jag ännu inte har tagit med mig ner! Perfekt. Min sambo måste älska mig just nu som rör till det i hans lägenhet haha!

 


Fashion Cool


Långa nätter

Tre nätter i rad har jag jobbat nu, det tar på krafterna kan jag lova! Är riktigt trött nu, så det blir sängen i några timmar. Idag hade jag tänk att få ganska mycket gjort:

-Städa vår garderob
-Fixa med mina kläder
(som fortfarande ligger i en kartong haha)
-Handla
-Kanske utgång med Emelie


Godnatt :)

Konst

Gallerix har fått in riktigt snygga tavlor, Just love them! De gör sig inte rättvisa på bild tyvärr, om ni har vägarna förbi så kolla gärna in dem! Den lila är en riktig hiss tycker jag, De ligger runt 1000 lappen!
En av dessa godbitar ska bli min





Köksbord

Jag försöker att leta efter ett snyggt köksbord, Vill ha runt bord med stolar o allt ska vara i vitt! Har kollat runt lite men kan inte hitta något som jag riktigt har fastnat för! Vet ni vart det finns fina möbler?

Typ något i denna stil :)
Bild: Google.se

Filmmys

Har precis vårstädat hela lägenheten och tömt den på allt vinterdamm, Skönt! Så nu har jag gjort mig lite soppa och ska gosa ner mig framför avsnitt av Mysteriet på greven holm! Hur bra? Idag blir det inget mer gjort, ska jobba 23:00 ikväll nämligen! Ha en underbar dag. Kram


Dermal Anchor

Jag gjorde en dermal anchor igår på handen, Emelie var med mig som ett stöd som tur var! Trodde att det skulle göra mycket mer ont än vad det gjorde! naveln är så mycket värre kan jag lova! Kändes mest när han skulle dra ut huden för att få under plattan i huden! Nu har jag bara en läkningsplatta på, kommer att få ett diamant smycke när det har läkt ordentligt :) då kommer det att bli mycket finare! Ska göra en på andra handen också men det hade han tyvärr inte saker till igår så jag får komma in en annan dag.  Jag är jätte nöjd!


Fransk manikyr

Nu har jag varit iväg och fått naglarna fina igen, Känns himla skönt för fy så fula de var! Nu ska jag laga mig lite mat tänkte jag, sen blir det nog att jag åker in till Emelie, Vi ska till tatueringsstudion ;) Spännande va ?


Dålig Uppdatering

Sorry för att jag inte bloggade något igår, Jag jobbade hela dagen och var helt slut efter jobbet så gick och la mig bums! Tänkte lägga ut lite bilder från i lördags, det var jätte trevligt hemma hos Paula! Det var ett glatt gäng! Blev att jag hängde på de ut sen, där var det väl inte speciellt kul! Man känner sig verkligen som en torrboll när man är nykter bland alla fulla människor! Här får ni lite bilder, Dock ganska suddiga !

Haha! Skönaste killen


Blev en hel del trängsel på toaletten


KIIIING

Nu ska jag ner till stan för att fixa naglarna! Tack & Lov. Puss

Kärlek

Nio månader med hjärtat idag, Jag älskar dig!


Helg

Nu sitter jag hemma hos Paula, kom direkt ifrån jobbet! vi ska sitta här ikväll och beställa hem mat och dricka lite vin och kolla på melodifestivalen! Sedan ska folket ut, men jag får hålla mig idag för jag ska upp och jobba imorgon igen. Misstänker att jag får åka in till Malmö och hämta en vilsen liten sambo inatt! Hoppas ni får en kanon lördag, och ni som ska ut i vimlet får festa åt mig med ikväll. Take care!


Min kvinna !

Glitter

Såg ett par rikigt snygga halsband på Glitter idag som gärna får bli mina!

 

Gillar ni?


Myskväll

Åkte in till malmö för att träffa Emelie & Emely. Vi handlade med oss pizza och gick och hyrde film! det blev I rymden finns inga känslor, den var faktiskt ganska gullig haha! Tack för ikväll tjejer, Ni får mig att trivas här nere!

Nu ska jag bannemig kvinga R att lägga ner sitt fifa och mysa med mig isället! Godnatt & Puss

Shopping

Var nere i stan en sväng och fick med mig lite smått hem. Älskar den svarta klänningen,sitter så mycket snyggare på! Kommer bli snygg med min nya mocka jacka en vårdag!

 


Klänning H&M 399:-



Enkelt Linne från H&M 149:-

Leopardväska från H&M 99:-

Dress

Jag fick just en ide' som jag tror kan bli grym! Något som kommer bli det nya heta i vår/sommar är klänningar med urringninar i rygg och klänningar med ''slits''. Så jag ska köpa en vanlig svart långklänning på H&M eller liknande och helt enket göra om den. Den kan man ha till ett par fräcka boots till vardag och ett par klackar gör dig festsnygg! Får se om jag lyckas! Ner på stan imorgon o leta klänning! Visar er om jag lyckas.


Dagens

Oj, jag har inte fått alls mycket gjort idag som jag trodde! Fanns ingen tid till klippning & tänkte fixa naglarna i samma veva! Vi får se om det blir av imorgon! Bjuder på en dagens också, En enkel & ledig klädsel fick det bli idag!

-Knälång kofta från BikBok. Love it!
-Gammalt H&M linne
-Skinntajts från Gina
-Kängor från DinSko


Klipp

Nu är jag hemma från jobbet, känner mig lite piggare idag faktiskt och känner mig inte så trött heller! Jag funderar på om jag ska ta mig ner till stan och klippa mig kanske, mitt hår har växt riktigt mycket sen jag klippte page! Frågan är bara om jag ska fortsätta att ha page eller om man ska börja spara ut?Saknar mitt långa hår men ändå inte, Blir nog att jag behåller pagen. Kanske klipper lite kortare i nackentill och med för att få mer '' frisyr'' och volym! Hur tycker ni ?


Tomorrow when the war began

Det blev tyvärr inget firande för Zacke idag, han skulle jobba så vi får ta det någon annan dag! Har precis kollat på Tomorrow when the war began. Kan verkligen rekomendera denna film, den var riktigt bra och spännande! Kunde dock ha ett lite bättre slut ;) Snart ska jag bege mig till Jobb, Jobbar nämligen inatt igen!

Ha en fortsatt bra kväll. Puss


Nattuggla

Nu har jag kommit hem frånn jobbet och är riktigt trött, så nu ska jag krypa ner och kolla på tecknat! Finns inget bättre när man känner sig trött & sliten! Senare i eftermiddag ska jag och R in till Malmö för att fira vår kära vän Zakarias som fyller år idag! Stort grattis till honom!


Tisdag

Har åkt på en jäkla förkylning, känner mig helt klen i hela kroppen! Så  idag har jag och R  bara latat oss framför tv och lagat mat och bara haft det riktigt mysigt ihop! Min tandblekning kom med posten idag så har fixat med att forma skenor vilket inte var det lättaste kanske, Ska sitta med dessa i munnen nu i ca: 40 min! Vi får se om det bli någon skillnad. Hoppas Hoppas !



Och en dag som denna fick jag äntligen mitt körkort i handen igen.. I hela månader har jag varit utan det! Ska aldrig mera bli av med det. Inte värt det ! Ha en jätte bra dag. Puss


RSS 2.0