perfektion

Denna får gärna bli min, Kommer från Zara


victoria törnegren

Inspiration.





dagens



Kofta KappAhl skinnjacka + skinnbyxor H&M skor Dr martens

äntligen fredag

Har ni börjat räkna ner till morgondagens fest? Jag är inte alls taggad för tillfället.. Hade så himla gärna varit med mina vänner hemma i Jönköping men får göra det till det bästa!

Så typiskt att jag jobbar till 18 imorgon bara så kommer vara skiiit stressad!! Klänningen jag ville ha är slutsåld i hela Malmö så vad fan ska jag ha på mig nu :( orkar verkligen inte tänka på det.. Tar något jag känner för imorgon bara helt enkelt.

Ikväll blir det lite god mat,film och bara mysa ner sig i soffan!

         


Ta hand om er, Puss

malmö streetstyle



nyårsblåsa

Gamla vanliga visan om vad man ska bära på nyår.. Har inte alls lagt mycket krut på att hitta någon klänning detta år, har en klänning som jag inte använt som jag tänk att jag ska ha på mig! 

Men nu fann jag denna som jag blev lite kär i, Älskar ryggen.. Sen är den ganska simpel i övrigt! OCH PRISET är ju bara för bra!! Tvivlar dock att denna finns kvar i butik men ska ner imorgon o leta som en galning.


Inspiration


Spring season 2012

H&M:s vårkatalog damp ner i brevlådan idag.. Har inte beställt något från de där på flera år med nu tycker jag det fanns små guldkorn så det blir en beställning på lite småsaker skulle jag tro! Vad tycker ni om vårens mode?


Inspiration


Dagens vill ha

Armbandet !! Hallå hur snyggt är det inte ?!

GE MIG TACK!


The one

Fick en jätte god doft av min Sambo i Julklapp. Love it!



Dagens



Päls/No.8 Skinntajts/H&M Skor/Dr Martens

Julhelgen över

Usch så snabbt en helg går! Nu sitter vi i vår soffa här hemma i Trelleborg igen. Hela helgen har varit så mysig och lyckad.. Idag åt vi en sista middag med familjen och efter det gick vi på HV vilken var en riktig skitmatch tyvärr! Nu ska jag pussa på min Sune hela kvällen, Som jag saknat honom <3



Julafton

Vår dag blev jätte lyckad! Massa mat och julklappar och fint sällskap. Blev hur nöjd som helst för allt jag fick, Kommer visa om någon dag eller så! Hoppas ni hade en fin afton, Puss & God fortsättning






GLAD TJEJ

Har äntligen köpt skorna, Lyckaa


Hemma

Äntligen hemma i mitt kära Jönköping! Sitter med Robin och mina päron och kikar på Bingolotto! Skinkan står i ugnen och vi ska snart äta en varsin skinkmacka innan det blir läggdags. Mumma!! God Jul på er finisar.




Senaste

Senaste nytt i garderoben!

Päls
och en härlig topp och lite ringar. .



Måndagslyx

Var inne på stan innan och handlade lite julklappar, bara några kvar nu! Har inte fattat att det är jul redan i helgen! Längtar jätte mycket tills jag får komma hem och fira med familjen :) Nu mys med R.





PUSS.

Tillbaka

Ber om ursäkt för min otroligt dåliga uppdatering den senaste veckan. Men har inte haft lusten alls! Ska försöka att bättra mig nu hade jag tänkt. Bjuder på två bilder från när jag hälsade på fina Jenny!



Storstaden

Då var jag äntligen på väg upp för att träffa min Jenny som är barnflicka på Lidingö, ska bli jätte kul att se hur hon har det! Så nu har jag sex timmar på tåget att se fram emot.. Återkommer senare! PUSS

2011-12-09 @ 08:49:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


MER NYTT

Lite småsaker, Halsband från kappAhl och resten från H&M




NYTT





Ikea

På med stridsutrustningen för nu ska vi till Ikea! Haha nerå hoppas att det kan bli en lugn vistelse och hitta allt till Julegranen! Är det tidigt kanske? Tycker inte jag, Julgranen är det finaste pyntet tycker jag . .

JulPUSS


Inspiration



Jag har varit inne länge på att göra något mer hål i örat så igår var jag inne och kollade vad det skulle kosta och de tar två hål för bara 250kr och det tyckte jag var ett himla bra pris! Visst var det?

Så jag funderar starkt på att gå ner idag och göra två hål i mitten av örat som på bilden! Sjukt fint när man kan ha två smala ringar i sen också!

5

5 bilder ifrån lördagen.  Jag jobbade  25timmars pass i lördags, Det ni! Men vi hade hur trevlig kväll som helst med Victors familj och vänner. Vi hade julpyssel som varade i flera timmar med  tillverkning av ljus, tvål, änglar, tomtar och allt möjligt kul! Fast blev ju lite pauser med massa prat och skratt såklart,

Så himla mysigt med julen. Nu längar jag till jag till Julen och att snön ska komma! Och åka upp till Jönköping ska blir det bästa av allt!





Inspiration


Friday

Skönt med en ledig fredag! Träffade Bella en stund innan, köpte med mig Kinamat och satt hos henne och tjatade en stund! Nu har jag bäddat ner mig och ska läsa några sidor ur min bok som faktiskt är himla bra. Ikväll blir det kanske bio, Vi får se :) Vad ska ni hitta på?

Just det, det blev inga skor igår.. var nere och testade de men jag vet faktiskt inte om jag gillar just denna modellen så jag får nog leta vidare.. Men vart vet jag inte haha! Tips på vart de finns ? :)



Just nu

Har precis lagat mig lite soppa som jag ska slänga i mig. Efter det blir det in i duschen och fixa mig lite snabbt för att sen ta mig ner till stan och kolla lite!  


Dagens måste

VET INTE HUR LÄNGE jag längtat efter att få bära dessa skor, För nu måste jag bara ha de! Har tänkt i två dagar nu att jag ska ner på stan och testa dom men jag har varit sjukt slapp och inte gjort det minsta lilla mer än att jobba! Men idag är jag äntligen ledig och har lite mer shoppinglust ;) Så håller mina tummar för att de ska finnas kvar i butik annars vet jag inte vad jag gör . . .


Inspiration


RSS 2.0