UTGÅNG


TISDAG



Kom precis hem från Malmö.. Har varit inne och tagit bort min Dermal Anchor på handen! Nu finns det inga kvar och är faktiskt ganska skönt! Nu ska jag och Robban ut och gå en sväng och sen göra lite styrkeövningar innan vi ska börja med middagen! Hoppas ni får en kanon dag alla fina..


INSPIRATION


KLICK KLICK



Har aldrig heels längre när jag går ut, Men nu när våren är här känns det roligare att ha lite mer fina skor.. Så beställde ett par nya snyggingar! Kommer från Nelly.


CLIP IN PONYTALE


Och här har ni resultatet av fuskhästsvansen..
Jag är super nöjd med min och kommer först och främst användas till fest.

Kom precis hem från Malmö, alltid lika trevligt med lilla Palle :) Köpte på mig lite borstar och grejer till sminket och även rengörning, ansiktsmasker och dag samt nattkräm! När baby kommer hem ska vi äntligen storhandla, kylen ekar verkligen tom! Och ikväll ska jag umgås med bästa Tegan..


LUNCH PÅ JENSENS


LUNCHDEJT OCH SHOPPING MED PAULA

Skulle slänga in ett inlägg med bilder på Hästsvansen innan men självklart strulade nätet! Men kommer upp senare under dagen så håll utkik! Puss


INSPIRATION


GODMORGON



Har legat i sängen nu ett bra tag och försökt att somna men det går verkligen inte.
 Sov inte alls mycket inatt på jobbet så tänkte ta igen några timmar! Men får väl ta på mig träningskläderna och ta en prommis i det fina vårvädret vi har fått! Ska verkligen njuta av mina två lediga dagar . .


MIDSOMMARDRÖM FRÅN RUT M.FL


TODAYS ME!


INSPIRATION


H&M MAGASIN OCH MANGO


RENT HUS





Nu är hemmet rent och fint igen! Så himla skönt.
Köpte lite nya tulpaner på vägen hem innan också! Denna gången em mix på lite färger! Gillar ni?


DESIGN




Hörrni!!
Som ni ser vet jag inte riktigt vad jag gjort med min blogg haha! Skulle ändra på designen men nu ser allt förjävligt ut. . . Det får vara så här ett tag tills jag hittar någon som kan det här.

Kom i alla fall hem från jobb för en stund sen, ska sätta igång en maskin tvätt sedan städa hela lägenheten. Känns nödvändigt nu när jag jobbat så mycket och inte haft tid till något annat känns det som!


SÖNDAGSMYS


CLIP IN PONYTALE




Var nere på Glitter innan och köpte en sån här sak. Lite roligt när man har lite för kort hår för att ha en lång hästsvans! Dock är det inte äkta hår och får inte utsättas för någon värme. Kommer lägga upp bild när jag testat den! Kostar 279 kr.


TIPPNING OCH YATZY JUST JU!


KRASSLIG



-
Slutade vid 10 idag så kom hem för en stund sen.
Har känt mig lite hängig de sista dagarna! En förkylning håller på att bryta ut så nu har jag gjort mig lite varm choklad och ska ligga en stund i sängen och slappa innan Robin kommer hem!
Ha en bra lördag fina ni!


ETT GLAS VIN OCH CHILL PÅ JOBBET


Inspiration



Lookbook.nu


feelings




-
Visst får man säga att det är vår nu? Jätte fint väder ute och den första bilden knäppte jag utanför porten! Vilken feeling det är när lite grönt kommer upp ur jorden! Tyvärr kan jag inte vistas ute idag för måste faktiskt få lite sömn nu innan jag ska iväg till jobb IGEN klockan 18, Riktigt mycket jobb denna veckan men det lönar sig!

Och titta på mina fina liljor, brukar ha vita men dessa var ju helt underbara i färgen! Luktar dock väldigt starkt..


Önskas



-
Den gamla klassiska bombajackan tycker jag är riktigt het just nu!

Lite fulsnygg sådär, men till rätt kläder är det ju apsnyggt! Vart kan man hitta en sådan tro?


jobb jobb jobb



Vilken tråkig och deppig dag det varit idag, känner mig himla nere just nu!
Tur R kommer hem tidigt i veckan och muntrar upp mig. Sov länge idag och har bara suttit och kollat på gamla program jag missat. Sofias Änglar är en stor favorit som jag ALLTID sitter och bölar till! Så himla hemska och orättvisa saker famijer får vara med om. Världen är grym! Nu ska jag fixa mig innan jag tar bussen till jobbet! Puss på er


På väg till jobbet


Bakat




Hade inget att göra så bakade lite kladdkakemuffins.
Jag är inte något kakmonster med alltid kul att ha hemma eller ta med till jobbet och bjuda! Uppskattas ju alltid! Åh nu sopar de gatorna här hemma, det är ju verkligen vår feelings. Surt bara att jag putsade fönsterna förra veckan o nu lär det ju damma upp igen :(


Yatzy

Spelar spel i solskenet på ballkongen!


ULRIKKE LUND

Inspiration, vackra kvinna !


Just nu

Det märks att sambon är hemma igen för nu rullar sporten på tv igen.. Det blir väl att somna gott i soffan i kväll! Sista natten hemma, fyra nätter på jobb har jag framför mig i veckan! PUST..


Hemmakväll

Skönt att äntligen vara hemma! Var och storhandlade och nu gjort oss Taco, så nu ska jag frossa! Mumms


Vårkänslor

Sitter och väntar på Robin! Han håller ett möte i Lund just nu. Sitter med en kopp kaffe och suger in det härliga vårvädret vi har fått.. Finally! Blir till stan och storhandla sen, kylen ekar tom efter helgens festligheter hihi!


tulpaner



In med lite vår, härligt!


torsdag



Imorgon är det äntligen fredag vilket innebär att dessa tre fina tjejer kommer ner till mig!
Hämtar upp de imorgon vid lunch tid! Kommer att bli så himla mysigt att ha de här hos mig! Robin åker upp till Stockholm så skönt att slippa att sitta helt ensam hela helgen..


helgen


Kom hem från Jönköping igår kväll och körde direkt och jobbade! Blev ju som sagt bara en snabbs hemma nu i helgen men alltid något.. Nu kommer det ta några veckor innan jag kan åka hem igen :/
Annars var helgen bra. Umgicks med min Alex i fredags, kollade på Hannas nya lya och sen hem till familjen. Lödagen var det lite kalas för brorsan. Och sen på kvälen förfest och sen vidare till Centrum. Himla minnesluckor man har, tex vimmelbilden där uppe? Vem är tjejen jag står med ?? haha

blommigt



Ny blommig top från H&M. 199kr
Mycket finare på. Kommer matcha med svarta jeans eller skinnbyxor och mina dr Martens kängor!


packar


Imorgon bitti åker jag hem till Jönköping! Stannar bara till på söndagen denna gång men alltid något. Just nu håller jag på att packa lite, och måste snart börja med mina naglar innan Robin kommer hem! Tror jag ska köra på lite guld metallic idag.. får se vad det blir. Ska försöka att slänga in ett inlägg senare om jag hinner med det!
PUSS

RSS 2.0