FREDAG

Äntligen är helgen här! Startade dagen med att sova ut och äta frukost i lugn och ro framför tv:n! Ikväll blir det middag och bio med R, Trevlig helg <3


HEMMA HOS MIG


FRUKTFRUKOST

Bra start på denna dag! Imorgon är dagen vi väntat på i sex månader! Vi åker till Stockholm för att kolla på SHM, har väldigt stora förhoppningar och jag tror det kommer att bli en grym kväll med mina damer. .


BESTÄLLT


DAGENS

Gick upp tidigt imorse och tog tåget hem mot Jönköping! Är framme om 20 min och ska då möta upp Mormor för att gå till mitt favvo ställe och luncha! Mysigt.


ONSDAG

Onsdag idag, startade dagen med en god frukost och städade lägenheten! Fick även lite kvalitetstid med mitt hjärta. För imorgon bitti efter jobbet tar jag tåget upp mot Jönköping! Som jag längtat efter familj och vänner <3


NYTT NYTT

Pälsväst från rut m fl och väska från h&m


FAVORIT PARFYMEN

Min absoluta favorit är den här parfymen the one från Dolce & Gabbana. Perfekt att ge till flickvän, syrran eller mamma till jul kanske. Spring och köp ;)


NY VECKA - NYA MÖJLIGHETER

Skönt med en ledig dag efter en jobbhelg. Fått lägenheten städad, tvättat och fixat och donat! Snart blir det stan en sväng..


MIDDAG FÖR ÄLSKLINGEN


FAVORIT HALSBAND

Från Zara


RSS 2.0