KLIPP KLIPP

Klippte av ett par gamla Replay jeans som inte har kommit till användning på några år! De funkar



VERONICA MAGGIO

Det har varit ett jäkla tjat om Veronica Maggios nya albym! Detta har aldrig varit något för mig. Men eftersom att alla skriver att den ska vara så himla bra så var jag tvungen att lyssna och ja jag tycker faktiskt låtarna är härliga på något sätt! Så den är värd att lyssna på!


FÄRGKLICK

Ett bra tips på färggranna linnen. De kommer från Gina Tricot och kostar 129:- Det roliga med detta linne är den vridna ryggen!

 


GODNATT

Nu blir det sängen för min del, Hoppas att morgondagen går super fort! 2 dagar kvar tills älsklingen kommer hem, LYCKAN ÄR ENORM!


GODNATT, SOV SÖTT

HUR MAN GÖR EN FISKBENSFLÄTA

 

Bild 1: Kamma igenom håret noga och dela upp det i två olika delar. Att du har mittbena är inget måste men se bara till att du har två ungefär lika tjocka delar av håret.

Bild 2: Ta sen en del hår från varsin sida av 'toffsarna'. Ta gärna hår som sitter så långt fram mot ansikte som möjligt, hår som sitter i samma höjd som öronen exempelvis. När du har två slingor med hår, korsa dessa.

Bild 3: När du korsat de första två slingorna, ta då en ny slinga från den ena sidan och korsa den då över den andra slkingar. Viktigt att du korsar höger slinga över vänster slinga, höger slinga över vänster slinga (så att det blir varannan hela tiden.)

Bild 4: Fortsätt sen att korsa slingorna över varandra tills allt hår från de "stora toffsarna" är slut. (När man blivit van att göra denna fläta är det kul om man varierar tjockleken mellan slingorna, det ger en mer slarvig och ruffsig fiskbensfläta.)

Bild 5: När håret i toffsarna är slut är det bara att fortsätta fläta på samma sätt som nu tidigare gjort, bara det att istället för att plocka nya slingor och korsa över vaarndra så använder du de två slingorna som du har och bara korsar dem över varandra, varannan höger och varannan vänster.

Bild 6: Klart !

SHORTS

Någon själ som vet vart man kan hitta snygga höga shorts?


SECOND HAND

Var iväg nyss och fyndade lite, Älskar SecondHand när man hittar lite roliga saker! Halsringen för 65:- & Kuvertväskan för 30:- Som hittat !


NYTT

Gårdagens shopping i Malmö! Klänning från Zara, Skinnbyxor från H&M, Och kuvertväska från H&M! Visst är väskan helt underbar? Och priset var ännu bättre, 99 kr


INSPIRATION


INSPIRATION


FIN DAG

Har haft en kanon dag med Paulagumman idag, Började med lite mini golf med hennes man, och jag kom tvåa ganska nära Magnus faktiskt. Kände mig duktig :) Sen vidare till stan för shopping och sen hem till Paula igen för middag och mys i soffan, Bra dag!

Paula är taggad



Lyx lunch



Kan vara det härligaste som finns att köra bil på sommarn med öppna fönster :)


MOBILBLOGGAR

img_7175 (MMS)

Nu kom vi hem till Paula efter lite mini golf och shopping! Ni får se vad jag handlat senare idag! Nu: Mat och tv-mys med stumpan.


TISDAG

Vilken härlig tisdag detta kommer att bli, Ska umgås med min kära vän Paula! Först ska vi utmana hennes kille på lite minigolf.Har en känsla att vi kommer att vinna om vi slår våra ''kloka'' huvuden ihop(haha) Sen får det bli stan och lite andra trevligheter innan jag ska till jobbet ikväll!

 


RING MED TEXT

Blev jätte sugen att beställa hem denna ring! Man får bestämma egen text och den kostade bara runt 200 kr. Såklart så ska det stå Robin på den, så får se om jag lägger in en beställning, Har dock ingen aning om vad för storlek jag ska ha! Visst är den fräck?

 


TODAY'S

Har varit iväg och handlat lite, Nu står jag vid spisen och lagar lite mat! Helt underbart väder ute och man kan redan gå i bara ben, det är ju fantastiskt! Ikväll har jag inga planer, jag får se om det dyker upp något! Ha det.



Skinnjacka & en somrig klänning fick det bli idag, & till det boots!

SVARTVITT


MÅNDAG

Som vanligt så går helgen så fort, Jag ångrar mig inte att jag åkte hem till Jönköping! Bjuder på lite bilder från i lördags! Extra kul var att träffa Lina som jag gick i samma klass med på gymnasiet! :)





NAGLAR

Fixade mina naglar med i sista sekunden :) Fick bli vanliga franska denna gång med lite strasstenar!


SHOPPING

Mamma och jag var uppe på a6, fick med mig lite hem! Hittade ett sjukt hett underlinne som jag letat efter så länge nu! Kommer att bli jätte fint, speciellt till mina grova boots! Love It. Sen blev det två bas linnen som är bra att ha i garderoben!


                       
                         


HJÄLP

BEHÖVER ER HJÄLP!! Fan jag råkade boka en klipptid innan idag utan att veta alls hur jag ska göra med min kaluffs. Ska jag klippa av det en bit o fortsätta att ha lång page, eller ska jag ha den här tråkiga längden som blivit nu. Och kanske göra något annat? Vill ju ha tillbaka mitt långa, men jag är kluven! SNÄLLA, Kan ni ge mig lite kloka ord? Imorgon 12.30 sitter jag i stolen såå skyynda att komentera :D


KVÄLLS INSPIRATION


BLOGGAR FRÅN MOBILEN

img_5147 (MMS)

Nu sitter jag äntligen på tåget hemåt, om det inte förseningar blir ska jag vara framme vid tolv tiden! Och vi hörs senare under dagen! Puss på er


HEM LJUVA HEM

Det blir en kort visit i Jönköping över helgen trots allt, Stor besvikelse över att ens vänner inte kan komma hit som vi hade bestämt. har snart bott här i ett halvår. Man slutas aldrig att förvånas tyvärr! Så får se vad staden har att erbjuda denna helg! Imorgon vet jag att det blir grillning med familjen och det är ju inte helt fel! :) Pusss


DAGENS



Skor Skopunkten Klänning H&M Mockajacka BikBok Kuvertväska H&M halsband BikBok

BAKELSE

Kolla in denna underbara bakelse, Får gärna ta plats i min garderob i sommar


H&M TREND

Oh jag älskar långklänningen från H&M Trend. Om jag får tid imorgon får jag åka till stan i Malmö och se om den finns kvar! Hoppas Hoppas!


WORK

Ikväll/ Inatt är det jobb som står på schemat! Saknar min Robin så mycket just nu, vill att han ska komma hem så jag slipper att sova ensam varje natt för det är ju så tråkigt och ensamt. Men på lördag är det bara en vecka kvar :)


Tänk att få dekorera sitt hem med tavlor från Carolina Gynnings konst! Gud så snygga de är

BLACK AND RED


Snyggt My!


KLICK

Beställde hem ett Zebra skal till mobilen :)


INSPIRATION


JOBBDAGS

Snart ska jag åka till jobbet, Har bara varit en lugn dag, Ganska skönt! Måste verkligen beställa en klipptid nu, topparna är slitna och håret har växt som ogräs det senaste! Får fixa det.  


JUST NU

Superhärlig lunch i solen!

 


INSPIRATION


STAN

Var nere på stan en snabbis, Skulle hitta en bikini eftersom jag har alla mina hemma i Jönköping men fanns ingen som jag fastnade för! Fick bli ett par höga jeans shorts istället! Tog en större storlek för att få de lite mer ''Baggy''.





MIN KÄRLEK

Lyckoruuuus, Tänk vad en person kan få en att må så bra!

ÄLSKAR DIG ROBIN


INSPIRATION


Vårkänslor

Oj oj så dålig jag varit på att uppdatera, Men jag har verkligen ingen större lust nu när vädret är helt underbart! Man vill ju bara vara ute så mycket som möjligt! Idag har jag suttit och haft en trevlig pratstund med Sebbe i solen, Gud så varmt det varit idag! :) Blir en fortsatt lugn måndag, Hoppas ni haft en nice helg! 


KVÄLLENS KLÄDSEL

Velar emellan vanligt grått linne eller vit korsett, Hmm


PERSONALFEST

Jag är redo för kvällen, Ska snart gå till bussen för att åka till Victor på förfest med mina kollegor. Hur bra? Tror det kommer att bli en toppen kväll! Lägger snart upp en bild på vad jag ska ha på mig om jag hinner! Inget uppklätt idag. Skööönt :)


INSPIRATION


FREDAG

Kom precis hem från stan, var på jakt efter ett helt vanligt svart linne men lite spets vid bysten som man kan ha till kostymbyxor men det fanns inte någonstans! Så himla typiskt, så nu vet jag inte alls vad jag ska ha på mig ikväll. Känner inte alls för att klä upp mig! Nu ska jag ut och sätta mig i solen och dricka världens godaste drickyougurt och sen måste jag laga lite mat och göra mig iordning för PERSONALFEST :D


KVÄLLS INSPIRATION

Älskar flätan och hennes byxor


MYS MED EN KÄR VÄN

Har haft fin besök av Robins syster Sara ikväll, Vi har haft taco mys och ätit tills vi spyr, Nästan haha!  Nu lämnade hon mig precis så jag ska bara ha en lugn kväll framför tv:n ikväll! Pusss


FIXAR

Var iväg och köpte lite på blombutiken, Blev ett gulligt litet påsk arangemang! Ville haft små påskliljor men de var inte alls fina men fick tag på gula blommor så det får ju duga, Sen blev det lite påskris med fjädrar i som står och pryder köksbordet!

Detta kostade strax över 200 kr

Såhär blev det, Fint va!

 


SMYGTITT

Smygtitt på dagens


DAGENS INSPIRATION

Lookbook.nu


KVÄLLS INSPIRATION

 


SOLA

Ska åka ner och sola innan jag åker vidare till jobbet, Ska bli så skönt!

 


KYCKLINGGRYTA

Då har jag lagat lite middag också, blev en currygryta som var jätte god och smidig att göra! Pratade nyss med min fina pojkvän och han är ju bara för goo. Två veckor har nu gått så det är bara hälften kvar! har klarat av detta sjukt bra tycker jag, trodde att jag skulle gå under jorden totalt! Men den som väntar på något gott..




Visst ser det gott ut ?

FINN ETT FEL

Shit vaknade upp med ett brunt öga idag, Haha nejdå men min linsburk hade inte varit helt tät när jag reste från Jönköping tydligen så ena linsen var helt torkad och i tusen bitar! Tur jag har ett par extra på lager.

 


DAGENS INSPIRATION


SAKNAD

Ikväll är det en kväll då jag saknar min Robin lite extra. Har bara varit hemma och fixat i lägenheten och känns ju tomt utan honom! Har inte vart här hemma på över en vecka och har inte behövt vara ensam. Tur att han hör av sig ganska ofta så jag får höra hans röst! Nu har jag bara nallen jag fått av honom att krama om på nätterna hihi. Nu ska jag snart åka iväg till jobbet för jag börjar mitt pass 23.00! Ha en jätte mysig tisdagskväll. PUSSS


VÄSKA I FÄRG

Väskor från Elie Saab Asos TopShop

STENTVÄTTADE JEANS

Testade ett par gamla jeans som har varit för små en lång tid med nu kom jag i dem, Så dessa tänker jag använda för jag gillar tvätten på dom! Synd bara att de inte har hög midja.



FALLING IN LOVE

Lite sugen på dessa från Zara, Mumms


DAGENS INSPIRATION

SNYGGT ELIN!


2011

Detta en varm sommarnatt? JA TACK.

 

Nu så mina fina läsare ska jag lägga mig i soffan framför tv:n. Imorgon väntar tvätten på mig 08.00.


HÅRMODE

Saknar mitt långa svall så mycket nu när sommaren är på väg, hade varit så snyggt att gå runt med en lång och slarvig fläta! Hoppas att det snart växer ut igen, det är på god väg att göra det ivf.

 


CITRINE 103

Perfekt orange läppstift från Style By Tyra som är min favorit!



Den heter 103 Citrine.

KVÄLLS INSPIRATION


HALSRING

Min efterlängtade Halsring kom med Posten idag!


JUST NU

img_7219 (MMS)

Då var man hemma i Skåne igen, har varit en jätte bra helg men så fort den har gått! Just nu hänger jag med Emelie innan jag börjar jobba!


SÖNDAG

 

Kvällen igår blev sjukt bra tillslut, Vi hade fribiljetter till Sliver men som vanligt slutade det med Centrum haha! Och musiken var förvånansvärt bra också så det blev ett extra + för det! Nu ska jag boka buss hem till Skåne igen, Helgen har gått så fort men jag har fått träffa mina fina här hemma ändå tycker jag! Nu blir det lite mer än en månads väntetid på att jag får åka hem igen. Det suger!

 


INSPIRATION


STUDENTEN NÄRMAR SIG GOTT FOLK

Om jag tog studenten i år skulle jag haft min vita söta korsett från H&M och matcha med dessa godbitar, Hur snyggt? Hade varit riktigt klockrent att sticka ut lite bland alla vita klänningar! Åh TUSAN att man inte tar studenten en gång till.. Men ett bra tips till er som ska få vara med om denna underbara dag i sommar! Puss.

 


DETALJER


NAGLAR

Fixade naglarna på min mammas kusin igår, De blev guldiga och fina! Hann inte alls att blogga igår. Hade fullt upp med att fixa en massa andra saker tyvärr!




DAGENS INSPIRATION


VÄNNEN

Körde precis iväg Hannagumman till en förfest, Vi har umgåtts hela dagen och jag fixade hennes naglar innan hon skulle ut på fest! Nu ska jag göra om mina egna också till helgen, och jag ska för första gången testa på att göra franska! Ni får se resultatet senare, Ikväll blir det bara en skön hemmakväll med Familjen!

Före

Efter

 


Sitter på stationen och får lite smått ...

img_2305 (MMS)

Sitter på stationen och får lite smått panik på allt folk som kryllar överallt! Storstan är inget för mig kan jag erkänna, Mitt tåg går till Jönköping om 45 min. Återkommer senare!


MOBILBLOGGAR

img_1157 (MMS)

okej, jag har nog den sjukaste åldersnojan någonsin! Jag är snart 21 år och jag vill verkligen göra något innan det är försent! En stor dröm är att åka till Kos och jobba på barskola, Jag känner att jag måste verkligen göra detta! Ska jag ta steget?


PÅ JOBB

På jobbet och snart ska jag lägga mig för är riktigt trött just nu! Lite läsning innan, sovdags! Tycker faktiskt inte Sofis mode var speciellt bra denna gång. Jaja, återkommer imorgon när jag har tid, Sov sött fina läsare. Puss


DAGENS INSPIRATION


TIPS

Riktigt fin väska på Zaras, Blir din för ca: 1000 kr



Ser ut som den är röd på bilden men den är orange! Hett


BILDER FRÅN IDAG

Mysig fika med Sofie & Emelie!



Lite shopping på Zaras, Snyggare i verkligheten



Peirsade min andra hand, Gick sjukt fort och nästan smärtfritt denna gång.




DAGENS INSPIRATION


NY KLÄNNING

Ny klänning som är söt, enkel och riktigt fin till sommaren!

Kommer från New Yorker


!

Idag har jag städat och fixat i lägenheten bara, Ska snart åka till Emelie och umgås lite! Klarar inte av att vara ensam här hemma, Så bättre att umgås med en vän så man kommer på bättre tankar. Ser fram emot att åka hem till Jönköping på fredag. Har längtat så länge nu! Hoppas att jag hinner att träffa alla goingar :)


EAR CUFF

Tycker min nya ear cuff är så fin, Och här ser ni även resultatet på mina nya bruna linser!


UPPDATERING

Lördagen: Var sjukt stressad, åkte till festen direkt efter jobbet! Festen ägde rum i en lokal i Trelleborg med trevligt folk och god mat. Kvällen blev ganska kort för min del sen haha! Men jag hade jätte kul sålänge det varade.

Jesper & Jag



Söndagen: Mådde riktigt dåligt hela dagen och upp och jobba skulle jag med, Klockan 11-21 jobbade jag och var minst sagt ganska seg! Sen hem och lägga sig!

Det var min helg det! Hoppas ni haft det bra. Puss

Mobilbloggar

img_9005 (MMS)

Räk och vinkväll med Paula och victor ikväll! Nu ska vi kolla BigBrother och efter det blir det sällskapsspel, Kommer inte att hinna blogga alls i helgen tyvärr. Har både jobb och saker inplanerat, men uppdaterar söndag kväll! Ha en fantastisk helg, Puss


LÄGGDAGS

img_3648 (MMS)

Haft en bra dag med Emelie idag Nu ropar sängen på mig och dags att lägga sig, Hörs imorgon goingar!